2023-08-23 14:48:55

Geodeet ja geodeesia grupi juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

K-Projekt on tänavu oma 30. tegevusaastat tähistav projekteerimisettevõte, mille peamised tegevussuunad on projektijuhtimine, infrastruktruuri objektide projekteerimine, detailplaneeringute koostamine ja geodeetiliste mõõdistustööde teostamine. Ettevõttes töötab 55 oma valdkonna tugevat spetsialisti ja juhtimissüsteem on vastavuses ISO standardiga.

Ettevõte ootab oma meeskonnaga liituma geodeeti ja geodeesia grupi juhti!

Otsitavate positsioonide tööülesanneteks on ehitusgeodeetilised (sh teostusmõõdistamine) ja topogeodeetilised tööd ehituse valdkonnas; mõõdistusandmete põhjal 3D maamudeli koostamine; uuringuaruande
komplekteerimine, vormistamine ja kooskõlastamine. Suur osa töödest teostatakse linnaruumis.
Lisaks geodeedi igapäevastele tööülesannetele osaleb geodeesia grupi juht grupi eelarve koostamise ja arengusuundade planeerimise protsessides, vajadusel peab läbirääkimisi töövõtjatega, koordineerib geodeesia grupi töötajate tegevust, tegeleb infosüsteemide ja andmebaaside haldamise ning korrastamisega.

Ootused kandidaadile

- erialane töökogemus ja geodeedi kutsetunnistus;
- hea arvutikasutusoskus (Autodesk, Mapserver, MS Office);
- B-kategooria juhiluba.

Geodeesia grupi juhiks kandideerijalt eeldame vähemalt 3-aastast erialast töökogemust, kuid geodeediks kandideerija võib ka olla viimase kursuse üliõpilane.

Ettevõte pakub

- huvitavaid eneseteostusvõimalusi professionaalses meeskonnas;
- häid töötingimusi ja kaasaegseid töövahendeid;
- häid arengu- ja koolitusvõimalusi;
- kaasaegset töökeskkonda.