2023-08-23 14:48:55

Gaasiseadmete automaatika hooldusspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärk on energiakeskuste gaasivarustusseadmete sealhulgas põletite ja –automaatika seadmete hooldus ja remont, kindlustades sellega energia tootmise katkematu toimimine ligi 100 energiakeskuses üle Eesti. Sa töötad gaasi jaotuse tiimis, kus on 5 liiget ja teed tihedat koostööd meie Põhja, Lõuna ja Ida piirkonna tootmisüksuste töötajatega.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab tehnika alane haridus ning töökogemus tootmisüksuste automaatika ja varustussüsteemide valdkonnas. Oskad kasutada käidu- ja hooldustarkvara, põletite ja seadmete tehnilist dokumentatsiooni, tunned nende tööpõhimõtteid ja hooldus-ja ohutuseeskirju. Sul on gaasitööde luba ja B kat. juhiload. Suudad töötada iseseisvalt, prioriteete seada, oled täpne ja saad väga hästi aru oma tegevuse mõjust klientidele ja keskkonnale.

Ettevõte pakub

Sind ootab töö rahvusvahelises kiiresti kasvavas ettevõttes, huvitavad ja mitmekesised ülesanded ning arendusprojektid. Lood tõelist äriväärtust, töötate aktiivselt koos ja õpid professionaalsetelt kolleegidelt kõigis riikides, kus me tegutseme. Sind ootab arengule suunatud ja toetav töökultuur, suurepärane töökeskkond ning selged eesmärgid. Pakume Sulle mitmekülgset töötajate soodustuste paketti ning oled väga oodatud meie vahvatele meeskonnatöö üritustele!

Advenis saad võimaluse töötada parimate meeskondade ja inimestega. Suhtume kirega pidevalt paremaks saamisesse ja saavutame üheskoos suurepäraseid tulemusi, selleks on meil jõudu ja energiat! Kaasavad ja mitmekesised meeskonnad võimaldavad väljakutsete lahendamisel tabada erinevaid vaatenurki. Kui kasvame meie, kasvad ja arened sina koos meiega.

 

Liitu meiega parema tuleviku nimel!