2023-08-23 14:48:55

Finantsjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Finantsjuhi peamiseks ülesandeks ja vastutusvaldkonnaks on kõik Pealinna Grupi ja temaga seotud ettevõtete finantsvaldkonna küsimused.
Ülesanneteks on veel raamatupidamise korraldamine, kõikide EV raamatupidamisseaduses sätestatud aruannete ja deklaratsioonide koostamine, palgaarvestus, finantsaruannete koostamine nõukogule, andmete konsolideerimine vastavalt IFRS nõuetele, eelarvestamine, finantsanalüüs ja rahavoogude planeerimine; kulude, käibe ja kasumi analüüs, igakuine arvestusperioodi sulgemine, finantsprotsesside pideva parendamise juhtimine.

Ootused kandidaadile

Vähemalt 5 aastat kogemust raamatupidaja, pearaamatupidaja või finantsjuhina, finantsalast kõrgharidust selget, kindlameelset tulemustele orienteeritud mõttelaadi, analüüsi- ja üldistusvõimet, vastutustunnet, väga head läbirääkimisoskust, vene ja inglise keele head oskust, energilisust, visadust, positiivset ellusuhtumist, tunnetada detailide tähtsust süsteemi terviklikuks töötamiseks, soov anda panus ettevõtte toimimiseks ja arenemiseks.

Ettevõte pakub

Motiveerivat eneseteostuse võimalust, arvestades valdkonda ja ametipositsiooni konkurentsivõimelist ja motiveerivat töötasu ning ettevõttepoolseid lisaväärtusi.

Lisainfo

Ootame ka motivatsioonikirja ja soovituskirja.