2023-08-23 14:48:55

Farmatseut või proviisor Tallinna Südameapteekides

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Südameapteegi asjatundlik proviisor või farmatseut pakub kvaliteetset ja sõbralikku apteegiteenust. Tema toime avaldub koostöös professionaalse, pühendunud ning teotahtelise meeskonnaga.

Ootused kandidaadile

Ootame sõbralikku tegusat inimest, kellele võib iga ilmaga kindel olla. Temaga suheldes tunnevad kliendid end hoituna ja saavad alati parima tervisealase nõu. Proviisor või farmatseut koosneb tugevatest erialastest teadmistest, heast suhtlemisoskusest, meeskonnamängija instinktidest, huvist erialateadmiste vastu, kohusetundest, julgusest, iseseisvusest ja heal tasemel eesti ja vene keele valdamisest.

Ettevõte pakub

Südameapteek on teotahtelise kollektiiviga kiiresti arenev ettevõte. Proviisorit või farmatseuti ootab Südameapteegis ees Eestis ainulaadne ravimite elektrooniline abimees e-proviisor. Südameapteegis on klientide parima nõustamise nimel lubatud e-proviisorist spikerdamine! Proviisor või farmatseut on oodatud kaasa rääkima sortimendi kujunemises ja saab osa Pharma Akadeemia edukast ja praktilisest koolitusprogrammist, lisaks võimaldatakse talle Eestis toimuvaid erialaseid koolitusi.
Positiivse kõrvalmõjuna avaldub motiveeriv tulemustasu ja toredad ühisüritused kolleegidega. Uut apteekrit ootavad regulaarsed tervisekontrollid. Südameapteegis töötamine ei asenda tasakaalustatud toitumist ja tervislikke eluviise, kuid toetab neid mitmekülgselt – Südameapteek toetab töötajate osalemist spordi- või terviseüritustel. Oma tervise turgutamiseks on võimalik aastas kasutada 3 tervisepäeva.