2023-08-23 14:48:55

Farmatseut

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime apteegitööle asjalikke farmatseute Helsingi piirkonda ja ka teistesse suurematesse linnadesse.

Kliendid: edukad apteegiketid Soomes
Tegevus: tööülesanneteks on igapäevane klientide teenindamine. Täpsemad tööülesanded lepitakse kokku juba konkreetse apteegiga.

Ootused kandidaadile

Farmatseudi diplom või ka lõpusirgel õpingud samal alal (farmaatsia-alane haridus). Diplom peaks olema Soome sama ala kvalifikatsioonile vastav või mujal
läbitud vastav erialane koolitus.

Keelteoskus: Töö alustamiseks on nõutav soome keele oskus kesktasemel. Kõigile valitutele organiseeritakse koheselt soome keele lisakoolitus.
Keelekoolitus on tasuta!

Ettevõte pakub

Pakume Sinule palju huvitavat tööd ja soovi korral võimaluse tutvuda erinevate töövõimalustega samal alal Soomes. Sinu kolleegideks on oma ala
professionaalid ja sul on võimalus ennast arendada ja täiendada tööväliselt. Pakume Sulle head palka ja parimaid soodustusi omal alal.

Asjaajamine: Aitame Sind Soome kolimisega kaasneval asjaajamisel (Rahvastikuregistris ja Maksuametis registreerumine ning pangakonto avamine).
Elukoht: Aitame leida elamispinda või pakume võimalust asuda elama meie poolt organiseeritud kohtadesse.

Töötasu: Järgime teenindusalade ametiühingu, apteegitöötajate / farmatseutide töötingimuste kollektiivlepingut, mis tähendab, et töötasu moodustub selle
lepingu põhiselt. Näiteks 160 tunnise tööaja puhul kuus on brutopalk ligikaudu 2500 eurot kuus; netopalk jääb 1900 euro piirimaile.

Töötervishoid: Sind registreeritakse meie koostööpartneri Suomen Terveystalo Oy töö-tervishoiu programmi, mis on Sulle tasuta.

Lisainfo

PS! Vaata lisaks kodulehelt: http://www.polarpro.fi/ee/polarpro

Kandideerimine toimub elektroonselt! Viimane kandideerimise tähtaeg on 11. Mai
Ootame Sinu avaldust!

Kandideerimiseks vajutage palun siia!