
Lõunakeskuses asuv "Aatrium Cafe" otsib oma kollektiivi
ettevalmistuskokka, kes valmistab lihast erinevaid pooltooteid ning abistab salatikokka.
Lihatöötlemisel kasutatakse tenderisaatorit, juurvilju töödeldakse köögiviljatükeldajaga, tooteid praetakse kallutataval praepannil.
Vahetuses lõigatakse noaga väiketükeldust 4-6 kg ja liha viilutatakse 14-20 kg.
Teisaldatavad raskused 2-5 kg, harva kuni 10 kg.
Vahetus 10 tundi, kella 8.-18:30.
Väljaõpe kohapeal.
Graafik nn "pikk ja lühike nädal", st ühel nädalal tööl esmaspäev, teisipäev, reede, laupäev ja pühapäev ning teisel kolmapäev ja neljapäev.
toiduhügieenist kinnipidamine,
pingetaluvus,
kohusetundlikkus,
meskonnatöö valmidus.
väljaõpet,
häid töötingmusi,
omapere toitlustust,
sporditoetust.
0,9 kohta
Astri Grill AS haldab nelja söögikohta:
Eedeni keskuses asuvat pubi "7 päeva";
buffet-restorane "Melu" Lõunakeskuses ja Kvartali keskuses.
ning buffet-restorani "Aatrium Cafe" Lõunakeskuses.