2023-08-23 14:48:55

ERP süsteemi administraator

CVKeskus.ee klient
CV Keskuse kliendiks on uuendusmeelne ja kiiresti arenev Eesti firma Mistra-Autex, mille põhitegevuseks on nõeltöödeldud ja taftitud siseviimistlusmaterjalide ja detailide tootmine autotööstustele ning nende allhankijatele. Mistra-Autex asub Raasikul – Tallinnast 35 kilomeetri kaugusel. Firmas töötab ligi 250 inimest, ettevõte omab IATF16949 ja ISO14001 tunnistust ning mitmeid kolmandate osapoolte sertifikaate.
Vaata lisaks: www.mistra.ee

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks uuel ametikohal saab olema olemasoleva ERP süsteemiga tegelemine ja haldamine ning uue ERP süsteemi juurutamise juures osalemine. Oled kõikidele osakondadele abiks ja nõuandjaks süsteemiga harjumisel ja selle toimima saamisel.

Ootused kandidaadile

Meie jaoks on oluline, et lisaks eesti keelele suhtled vabalt ka inglise keeles ja oled valmis igapäevaselt Raasikul kohapeal töötama.

Ettevõte pakub

Meie hoolitseme selle eest, et Sul oleksid kõik vajalikud töövahendid ning ka tööle- ja kojusõidud saaksid kompenseeritud. Kindel võid olla selles, et töö on mitmekülgne, korralikult tasustatud ning suvel saad nautida terve kuu kestvat kollektiivpuhkust ja talvel lisapuhkusepäevi.  

 

Tekkis huvi? Anna endast märku e-maili teel või kandideeri läbi CVKeskus.ee

 

Lisainfot jagab CVKeskus.ee värbamiskonsultant Eliisa Epro (+372 5343 7097)