2023-08-23 14:48:55

Ennustaja

CVKeskus.ee klient
Kuni 1500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Pakkuda tööd kogenud ennustajale.
Kodus telefoni teel ennustamine, vastamiskoht peab olema Eestis, linnas või maal, vahet pole, Telia mobiilsidevõrgus ja levialas.


Otsime kogenud ennustajat, peaks olema võimalik vastata kõnedele ka valvete välisel ajal nii palju kui võimalik (saame pakkuda 1-2 valvet nädalas hetkel), süsteem võimaldab ise sisse/välja logida ja teha tööd ka valvete vahelisel ajal, millal endale sobib.

Väga hea ennustaja puhul pakume võimalust teha ka muu töö kõrvalt (näiteks vahetustega töö kõrvalt).


Saatke CV ja ka kaaskiri kus kirjeldate enda ennustamise oskust ja kogemust. Me võtame Teiega ühendust tel teel, kuna see on telefoni töö. Siis räägib täpsemalt. Ilma kaaskirjata pole mõtet kandideerida.

Lepingu sõlmime ainult juriidilise isikuga (OÜ, UÜ, Fie, jne). Tasumine kord kuus kõneeristustel põhineva arve alusel.

Ootused kandidaadile

Hea ennustamis-, suhtlemis-, kuulamis- ja inimeste mõistmisoskus.

Nõutud väga hea eesti keele oskus, kasuks ka vene keele oskus.

Rahulik ja privaatne töökeskkond kodus ja kohustus vastata kõikidele kõnedele kokkulepitud 24h vahetuste ajal või kui ennast liinile pannud. Eelistatud need kandidaadid, kellel hea ennustusoskus ja kogemus.

Suhtleme oma klientidega ainult ennustusliini 900 1727 vahendusel, me ei kohtu ega vaheta kontakte klientidega ega reklaami muid teenuseid, seega koostöö ainult ausa ja lojaalse inimesega.

Vajalik eraldi mobiiltelefoni olemasolu, sim kaart meie poolt.

Arvutikasutusoskus.

Ettevõte pakub

Stabiilset, huvitavat tööd, ainulaadset arenguvõimalust ennustajana Eesti vanimal ja parimal ennustusliinil 900 1727 ja igakuist tulemusel põhinevat tasu kodust väljumata. Lepingu sõlmime ainult juriidilise iskuga (OÜ, UÜ, Fie, jne). Tasumine kord kuus kõneeristustel põhineva arve alusel.

24h vahetusi kokkulepitud päevadel, ja võimaluse vastata kõnedele ka muul, endale sobival ajal (võimalus ise liinile sisse välja logida).

Ainulaadne võimalus töö käigus lisa õppida ja arenedada ennustamisoskust,

teenida taha turvaliselt kodus, sõltumatult koroona liikumispiirangutest.

Hea võimalus aidata inimesi, parandada karmat ja teenida raha kasvõi maakodus puhates või muude kodutööde kõrvalt kontktivabalt. Head tasu kohusetundlikule, lojaalsele ja järjepidevale ennustajale, kellel on aega, tahtmist ja enesedistsipliini sellesse töösse panustada.

Lisainfo

Saatke CV ja ka kaaskiri kus kirjeldate enda ennustamise oskust ja kogemust. Me võtame Teiega ühendust tel teel, kuna see on telefoni töö. Siis räägib täpsemalt. Ilma kaaskirjata pole mõtet kandideerida.