2023-08-23 14:48:55

Ennustaja

CVKeskus.ee klient
Kuni 1500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Pakkuda tööd ennustajale.
Kodus telefoni teel ennustamine, elukoht peab olema Eestis, linnas või maal, vahet pole, Eesti mobiilsidevõrgus.
Otsime ennustajat, kel võimalik vastata 24/7 kõnedele ka valvete välisel ajal, kuid süsteem võimaldab ise sisse/välja logida ja teha tööd ka kokkulepitud aegadel.
Saatke CV ja me võtame Teiega ühendust.

Ootused kandidaadile

Hea ennustamis-, suhtlemis-, kuulamis- ja inimeste mõistmisoskus.

Nõutud väga hea eesti keele oskus, kasuks ka vene keele oskus.

Rahulik ja privaatne töökeskkond kodus ja kohustus vastata kõikidele kõnedele kokkulepitud 24h vahetuste ajal. Eelistatud need kandidaadid, kes ka valvete välisel ajal võimalikult palju vastata saavad.

Suhtleme oma klientidega ainult ennustusliini 900 1727 vahendusel, me ei kohtu ega vaheta kontakte klientidega, seega koostöö ainult ausa ja lojaalse inimesega.

Vajalik eraldi mobiiltelefoni olemasolu, sim kaart meie poolt.

Arvutikasutusoskus.

Ettevõte pakub

Stabiilset, huvitavat tööd, ainulaadset arenguvõimalust ennustajana Eesti vanimal ja parimal ennustusliinil 900 1727 ja igakuist tulemusel põhinevat tasu kodust väljumata. Lepingu sõlmime ainult juriidilise iskuga (OÜ, UÜ, Fie, jne). Tasumine kord kuus kõneeristustel põhineva arve alusel.

24h vahetusi kokkulepitud päevadel, ja võimaluse vastata kõnedele ja muul, endale sobival ajal (võimalus ise liinile sisse välja logida).

Ainulaadne võimalus töö käigus lisa õppida ja arenedada ennustamisoskust.



Hea võimalus aidata inimesi, parandada karmat ja teenida raha kasvõi maakodus puhates või muude kodutööde kõrvalt. Head tasu kohusetundlikule, lojaalsele ja järjepidevale ennustajale, kellel on aega, tahtmist ja enesedistsipliini sellesse töösse panustada.