2023-08-23 14:48:55

ENERGIAKESKUSTE HOOLDUSTEHNIK (Rakvere)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on

tagada piirkonna hakkpuidu- ja gaasikatlamajade katkematu töö, tööparameetrite kontrollimine, seadistamine, hooldus ja remonditööde teostamine ning avariiseisakute likvideerimine. Töö on vahetustega. Piirkonna kontor asub Rakveres. Tööpiirkond on peamiselt Lääne ja Ida Virumaa.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab

tehniline haridus ja/või hea töökogemus tehnika valdkonnas. Omad B-kategooria autojuhilube, valdad suhtlustasemel eesti ja vene keelt ning oskad kasutada arvutit. Oma töös oled korrektne, täpne ja omad tehnilist taipu. Lisaks ootame sinult iseseisvust, algatusvõimet ja head meeskonntööd. Kasuks tuleb töökogemus katlamajade hooldustehnikuna ja teadmised tööstusautomaatikast.

Ettevõte pakub

Sind ootab

stabiilne, liikuv ja vaheldusrikas töö, vajalik väljaõpe ning võimalus aktiivselt oma töövaldkonna arengusse panustada. Kuulud kollektiivi, kus hinnatakse kõrgelt tehnilist kompetentsi ja tööohutust. Töötad kaasaegsete seadmete ja töövahenditega, heas töökeskkonnas. Sul on selged eesmärgid, hea töö eest vääriline tasu ning tulemustasu võimalus. Lisaks ootavad sind mitmed ettevõttepoolseid soodustused, sh talvepuhkus ning võimalusterohke tervise- ja sporditoetus.