2023-08-23 14:48:55

ENERGIA TOOTMISE INSENER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on tagada põhja piirkonna automaatkatlamajade remonditegevuste planeerimine ja korraldamine, katelde rikete juurpõhjuste analüüs ning parendustegevuse koordineerimine, tehtud tööde dokumenteerimine. Võtad projektimeeskonnalt vastu uued valmis objektid ning haldad garantiitöid. Teed tihedat koostööd

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab soojustehniline haridus või töö käigus omandatud hea valdkondlik teadmine. Vajalik on kogemus puiduhakke katlamajade opereerimisel, oskus lugeda jooniseid ja skeeme, tehniliste arvutuste ja analüüsi oskus. Sul on teadmine katlamaja automaatika toimimisest, hea läbirääkimiste oskus, oled lahendusele orienteeritud, iseseisev ja hea algatusvõimega. Lisaks väga heale eesti keelele valdad suhtlustasemel inglise ja vene keelt.

Ettevõte pakub

Sind ootab huvitav ja väljakutsete rohke töö kasvavas ja arenevas rahvusvahelises ettevõttes, võimalus ennast teostada, pidevalt tehniliselt täiendada ja kaasa rääkida homsete energialahenduste loomisel ning teostada erinevate tehniliste lahendustega projekte. Lisaks selgeid eesmärke, tulemusele ja koostööle orienteeritud organisatsioonikultuuri ja soodustuste paketti.