2023-08-23 14:48:55

Elektroonikaseadmete testija

CVKeskus.ee klient
Alates 1000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Sinu igapäevane töö saab olema seotud mitmete erinevate põnevate tootegruppidega nagu näiteks kaamerad, droonid, ruuterid, erinevad kõlarid, konsoolid ja nende tarvikud (roolid jmt). Peamiseks tööülesandeks on nende visuaalne hindamine ja funktsioonide testimine. Kui tegemist on katkise seadmega, märgid süsteemi leitud vead. Eemaldad seadmelt eelmise kasutaja andmed ja liigutad testitud seadme ettenähtud kohta.

Ootused kandidaadile

Sobid meile testijaks, kui Sul on huvi elektroonika vastu, tunned ennast arvuteid kasutades mugavalt ning oled valmis selles vallas pidevalt arenema.Ootame, et oleksid süsteemne, loogilise mõtlemisega, tähelepanelik ja uudishimulik ning eeldame, et talud hästi rutiini ja istuvat tööd.Kui tundsid end eelpool kirjeldatust ära, siis anna endast meile teada.

Ettevõte pakub

Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Meil saad võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades.Ootame sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.