2023-08-23 14:48:55

Elektritõukerataste hooldusspetsialist

CVKeskus.ee klient
Alates 7 €/tunnis Bruto
Comodule is making more people enjoy riding an electric bicycle or kick scooter. We are developing IoT solutions for shared mobility operators and bicycle manufacturers to reduce global environmental pollution and traffic congestion.
Since 2014 Comodule has connected over 300,000 light electric vehicles to the internet and has helped to launch shared fleets in 60 cities around the globe. In spring 2020 we launched our own kick-scooters called Tuul which are developed and assembled in-house.

Tuul is the first Estonian-made, most durable, and eco-friendly kick scooter on earth. Tuul stands for adding value to daily city life, reducing urban pollution, and creating new standards for electric micro-mobility vehicles in terms of durability, convenience, and care. Tuul is the first and only e-kick scooter developed and produced outside of China. It is designed to last longer than other scooters, is 92% recyclable, manufactured from 42% recycled materials and uses swappable dual batteries.
------------------------
Comodule paneb inimesi nautima elektrijalgratta või tõukerattaga sõitmist. Arendame IoT lahendusi jagatud mikromobiilsuse operaatoritele ja jalgrattatootjatele, et vähendada ülemaailmset keskkonnasaastet ja liiklusummikuid. Alates 2014. aastast on Comodule ühendanud internetiga üle 300 000 kergelektrisõidukit ja aidanud käivitada ühiseid jagamisteenuseid 60 linnas üle maailma. 2020. aasta kevadel tõime turule oma tõukerattad nimega Tuul, mis on ettevõttesiseselt välja töötatud ja koostatud.

Tuul on esimene Eestis toodetud, vastupidavaim ja keskkonnasõbralikum tõukeratas maailmas. Tuul seisab selle eest, et anda väärtust igapäevasele linnaelule, vähendada keskkonnasaastet ja luua uusi standardeid elektrilistele mikromobiilsõidukitele vastupidavuse, mugavuse ja hoolduse osas. Tuul on esimene ja ainus elektritõukeratas, mis on välja töötatud ja toodetud väljaspool Hiinat. Sõiduk on loodud kestma kauem kui teised elektrilised tõukerattad, on 92% ulatuses taaskasutatav, valmistatud 42% ulatuses taaskasutatud materjalidest ja kasutab vahetatavaid akusi.

Töö kirjeldus

Otsime nutikat ja leidlikku mehaanikut, kes võtaks enda peale Tuule sõidukipargi korrashoiu suvepealinnas Pärnus. Sinu ülesandeks on hooldada ja remontida meie enda elektrilisi tõukerattaid. Meie ühine eesmärk on saata võimalikult palju sähkusid tänavatele sõitjaid rõõmustama, sinul on selles eriti oluline roll.

Tuul on esimene eestlaste arendatud ja toodetud maailma kõige vastupidavam ja loodussõbralikum e-tõukeratas, ainus tõukeratas, mis on toodetud väljaspool Hiinat.

Ootused kandidaadile

See roll sobib sulle hästi kui oled tehnilise taibuga ning meeldib käed külge panna. Oled õige inimene rolli kui oled oma töös hästi organiseeritud, täpne ja kiire.

Ootame, et sul oleks juba kokkupuude elektriliste tõuke-, jalg- või mootorrataste remondi ja hooldusega. Sobid meie tiimi valatult kui oled positiivse ellusuhtumise ja huumorimeelega ning kui sulle meeldib meeskonnas töötada.

Ettevõte pakub

Töötada multikultuurses meeskonnas ja innovaatilises keskkonnas, kus meil on tugev missioonitunne maailma paremaks muuta. Oleme inimesed, kes tõesti hoolivad keskkonnast.

Kui vajad siiski veenmist, saad ka:

- Võimaluse mängida kaasa Tuule eduloos!

- Paindliku töögraafiku (sh töö nädalavahetustel)

- Missioonitundega nooruslik meeskond 

- Vabal ajal poole hinnaga Tuulega vuhiseda

 

Kas oled valmis tagama linnas rohelisema liikumise ja muutma seeläbi Pärnu ja maailma paremaks?

Kui see sulle huvi pakub, ära oota homset.

Kandideeri juba täna, sest konkurss lõpeb sobiva kandidaadi leidmisega.