2023-08-23 14:48:55

Elektrimaterjalide müügiinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kui müügitöö ja klientidega meeldiv suhtlemine pakub Sulle pinget ja töörõõmu ning Sulle meeldib töö E-R kindlal tööajal ja kindlal töökohal, siis tule meile tööle!

 

 

Ootused kandidaadile

Oma igapäevatöös, lisaks aktiivsele müügisaali müügitööle ning kliendisuhtlusele, tuleb Sul tegeleda müügipakkumiste ja tellimuste käsitlemisega. Loovuse arendamiseks jääb Sinu üleasandeks ka müügisaali näidiste väljapaneku korrastamine. Sa oled visiitkaart kelle poole kliendid müügisaali sisenedes esmajoones pöörduvad ja seetõttu ootame, et oled rõõmsameelne, abivalmis ja viisakas ning edastad kiiresti vajalikku infot ka kolleegidele. Aegajalt tuleb Sul väljastada klientidele väiksemaid kaupasid ning vajadusel saad ka ise väikesemahuliste kaupade komplekteerimisel abiks olla. 

 

Viru meeskonna koostöösuhteid iseloomustavad vabadus, usaldus ja toetus.  Seetõttu on oluline, et sul on suur soov ja tahe olla osa meekonnast ning eelkõige teha aktiivselt koostööd müügi- ja laotöötajatega. Oma tegevustes oled järjepidev, oled hea suhtleja ning suudad hästi rääkida eesti ja vene keeles. Sul on olemas baasteadmised elektrotehnilises valdkonnas või omad töökogemust elektrimaterjalide müügis. Kuna elektrikaupadega töötades teab meist igaüks, mis asi on pinge, siis sellega pead Sa samuti hästi toime tulema.  

Ettevõte pakub

Me ootame Sinult aktiivset tegutsemist müügisaali müügitöös ning me ei väärtusta Sinu tööpanust ainult müügipreemiaga, vaid ka märkamise ja tunnustusega. Pakume Sulle lisaks kaasaegsetele töövahenditele, 30 päevast puhkust, tervisepäevi ja sporditoetust.

 

Tööle asumine: Nii pea kui võimalik

Töökoha asukoht: Tallinn, Kadaka tee 38

Lisainfo

Uuri meie tööelust rohkem: https://www.ve.ee/tule-t%C3%B6%C3%B6le