2023-08-23 14:48:55

Elektrik

CVKeskus.ee klient
Alates 1300 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Töö sisuks on rikete otsing ja lahendamine ventilatsiooni alal. Samuti hõlmab töö ventilatsiooniseadmete ja automaatika hooldust ning remonti.Automaatikaalane väljaõppe toimub ettevõttes kohapeal.Kuna rõhuv enamus objektidest on hoonetes sees, siis talvel õues külmetamise pärast muretseda ei ole vaja. Tööaeg on E-R 8:00-16:30, samas on võimalus teha ületunde ja töötada nädalavahetustel. Ametisõite tuleb ette sagedasti, meie poolt on olemas tööauto.Enamus objekte asuvad Pärnu ümbruses ja Pärnumaal, seejuures on aeg ajalt võimalus töötada erinevates kohtades üle Eesti. Abi töö paremaks teostamiseks, kollektiivi sulandumiseks ja sisse elamiseks saab läbi koolituste ja töökaaslaste toel.

Ootused kandidaadile

Otsime elektrikut, kellel on A, B või C taseme pädevus ning kellel on oskused ja tahe ennast täiendada automaatika alal. Valituks osutuval kandidaadil peavad olema ka vähemalt B-kategooria juhiload.Inimesel, keda otsime peaks olema positiivne ellusuhtumine, tahe õppida uusi oskusi ja soov saada ventilatsiooni alal tipptegijaks. Kasuks tuleb töökogemus tehnika remondi ja hoolduse alal, tehniline haridus ja/või eelnev töökogemus ventilatsiooni valdkonnas. Samas omame ettevõttena äärmiselt võimekaid koolitusprogramme, nii et võib kandideerida kui eelnev kokkupuude ventilatsiooniga puudub, peaasi, et on olemas tahe õppida ja areneda.Edukalt kandidaadilt ootame, et oskad iseseisvalt töötada ja otsuseid vastu võtta, oled täpne ja kohusetundlik. Kindlasti peaks huvi pakkuma tehnika ning olemas peaks olema pidev soov ennast täiendada. Tulevaselt töötajalt ootame tähelepanekuid ning ettepanekuid, kuidas tööd efektiivsemalt teostada.

Ettevõte pakub

Pakume huvitavat tööd, iseseisvust, eneseteostust ja väljakutseid tuntust koguvas ettevõttes Eesti turul. Me otsime inimesi, kellesse panustada ja kes sooviksid areneda koos ettevõttega. SoojusGrupis ei vaadata altkulmu kui tekivad küsimused. Vastuseid ja lahendusi otsime ühiselt.Pakume tähtajatult, täistööajaga ametit. Võimaldame erinevaid ametialaseid koolitusi (s.h. tootjakoolitusi) ning töökaaslaste tuge sisseelamisel ja edasises töös. Töötasu on individuaalne ning erinevate oskuste ja koolituste omandamise läbi on võimalik oma töötasu suurendada. Meie ettevõttes on tahtmise korral võimalus alati ametiredelil kõrgemale pürgida. SoojusGrupp-i töötajate arengut toetame omalt poolt täielikult.Meie teenused on kvaliteetsed ja kuuluvad oma valdkonna tippklassi. Usume pikaaegsesse koostöösse, mistõttu pakume oma töötajatele ja koostööpartneritele püsivust ja kindlustunnet