2023-08-23 14:48:55

Ekskavaatorijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

- Tööülesanded

Tööd turbatootmisalal, turba aunatamine, kraavide kaevamine ja puhastamine, turbaväljakute remont, kändude juurimine. Laadimistööd turbaveokärudele ja veokitele. Vajadusel hooldus- ja remonttööde teostamine ja korraldamine.Tööjuhendite ja ohutusnõuete täitmine ja tööpiirkonnas korrashoiu tagamine.

 

Kandideerimiseks palume saata CV aadressil mikk[at]nurmeturvas.ee

Ootused kandidaadile

- Kandidaadilt ootame

Eelnevat töökogemust ekskavaatorijuhina. Kasuks tuleb tehniline taiplikus ja masinate tundmine, lisaks remondi ja hooldustöö oskus. Töötajalt ootame iseseisva töö oskust, vastutustundlikkust ja pingetaluvust. Töö sõltub hooajast ja eeldab tootmisperioodil (kevad - suvi) intensiivsemat tööd. Töötajal peab olemas olema B kategooria juhiluba. Kasuks tuleb C ja T kategooria juhtimisõigus. Võimalusel soovitust eelmiselt tööandajalt.

Ettevõte pakub

- Ettevõte pakub omalt poolt

Mitmekülgset tööd aastaringselt, konkurentsivõimelist töötasu, lisatasu võimalust. Tehniliselt korras ja kaasaaegseid töövahendeid, riietust ja lõunasööki ettevõtte poolt ning sõidu kompensatsiooni tasu. Sõbralikku ja töökat meeskonda, võimalust areneda ning teadmisi ja oskusi koguda.

 

Kandideerimiseks palume saata CV aadressil mikk[at]nurmeturvas.ee