2023-08-23 14:48:55

Ehitusviimistleja eriala kutseõpetaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ehitusvaldkonna eriala õpilaste auditoorse ja praktilise väljaõppe läbiviimine kooli õppetöökodades. Õpetatavad teemad : maalritööd, rullmaterjalide paigaldamine, kuivkrohvkonstruktsioonide ehitamine, krohvimistööd. Praktiline väljaõpe uutes 2010 aastal valminud õppetöökodade kompleksis. Töö sõbralikus, väljakujunenud traditsioonidega ehitus- ja puiduosakonnas. Rakvere Ametikool võimaldab erialast enesetäiendust, osalemist rahvusvahelistel projektipõhistel koolitustel, erialamesside külastusi nii Eestis kui välisriikides. Kooli töötajatel üldreeglina korralised puhkused talvisel koolivaheajal ja suvel juuli kuus.

Ootused kandidaadile

Vastavus kutseõpetaja kutsekvalifikatsioonile.
1. Kutsepedagoogiline või muu pedagoogiline kõrgharidus õpetatavate õppekavade valdkonnas ja vähemalt kolmeaastane erialase töö staaź õpetataval kutse-, eri- või ametialadel ja läbitud 320t. kutsepedagoogika kursus või
2. Kõrg- või keskeriharidus õpetatavate õppekavade valdkonnas, vähemalt kolmeaastane erialase töö staaź ja jätkuv erialane töö õpetataval kutse-, eri- või ametialal.

Ettevõte pakub

Enesetäiendusvõimalused, töö kaasaegses õppekeskkonnas. Sõbralik kollektiiv ja kaastöötajate toetus.

Lisainfo

Töötamine valdkonnajuhi alluvuses, kes korraldab ja planeerib valdkonna õppegruppide õppetöö ja praktilise väljaõppe, korraldab õpilaste praktikat ettevõtetes, teeb ettepanekuid oma valdkonna töötajate suunamiseks erialasele täiendkoolitusele. Korraldab valdkonna kutseõpetajatega koolisiseseid erialapäevi. On kontaktisikuks eriala kutseeksamite korraldamisel ja õpilaste ettevalmistamisel vabariiklikeks konkurssideks. Korraldab töö puidu- ja ehitusvaldkonnas, teeb tihedat koostööd tööandjatega, kooli teiste valdkondade osakonnajuhatajatega.