2023-08-23 14:48:55

Ehitustööline

CVKeskus.ee klient
Alates 1500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Tööülesanded

Otsime täiskohaga kuldsete kätega inimest, kellele on tuttavad üldehituslikud põhimõtted.

Töö peamiseks sisuks on hauaplatsidele uue ilme andmine (äärekivide paigaldamine ja puhastamine, pinnase vahetus, hauakivide paigaldamine ja puhastamine jms). Ilmast sõltuvalt on aktiivset tööperioodi maksimaalselt 10 kuud aastas. Tegemist on mitmekülgse ametiga, mis pakub pidevat õppimisvõimalust. Vajame inimest, kes oskab kätega tööd teha ja on valmis kaasa mõtlema parimate lahenduste leidmisele ning teenuste edasi arendamisele.

Ootused kandidaadile

Eesti keel oskus B2

Juhtimisõigus, B kategooria, BE kategooria on eeliseks

Mida vaja: Eelkõige paindlikkust, sest tööpäeva pikkus sõltub hooajast. Tööpiirkond on väga vaheldusrikas, üle Eesti. Töönädala ja tööpäevade graafiku saab iseseisev ja usaldusväärne töötaja ise planeerida. Vajalik on nutitelefoni kasutamise oskus. Töötajalt ootamegi leidlikku lähenemist ja tulemustele orienteeritust ning kohusetunnet ja iseseisvust.

Mis kasuks tuleb: elukoht Tallinnas või selle lähümbrus. Kui on olemas oma hoov, kus tööks vajalikku kaubikut/bussi, käru mõnikord hoida, siis see on eeliseks. 

Ettevõte pakub

Tegemist on innovatiivse ja kiirelt areneva ettevõttega, kus väärtustatakse igat töötajat. 

Töö plussid: töö toimub värskes õhus ja on liikuv – reisimisvõimalus Tartust Mõisakülani ja Pärnust Peipsini. Töötaja saab kasutuse ametiauto ning töö teostamiseks vajalikud vahendid. Töötulemus on alati näha ja põhjustab püsivat heaolutunnet, klientide tänu sunnib alati veel paremini tegema. 

Saad klientide tagasisidet lugeda siit: https://www.facebook.com/gratitudeservices/reviews/ 

Pakume paindlikku tööaega, mis tähendab suuremat koormust kevadest sügiseni, aga see-eest talvel on 3 kuud tasustatud hingetõmbeaega.