2023-08-23 14:48:55

Ehitustööline / Muu oskustööline

CVKeskus.ee klient
2000 - 8000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Pakume ehitus- ja oskustöölistele tööd Soomes ja muudes Skandinaavia riikides. Eeldame sinult tahet ja valmidust viibima Eestist eemal ka pikemalt. Pakume nii lühi kui ka pikaajalist tööd, vastavalt just sinu oskustele. Töö toimub erinevates piirkondades ja erinevate klientide juures. Organiseerime sulle kõik vajaliku töö tegemiseks. Hindame ausust ja meeskonnatööd.

Sa ei pruugi tööle pääseda kohe, aga kui oled täitnud küsimustiku meie tööpakkumisel, siis oskame sinuga ühendust võtta kui tekib vajadus.

Ootused kandidaadile

Kui oled huvitatud Soome tööle pääsemisest ja meie poolt pakutavatest erinevatest töötegemise võimalustest, siis palume teil täita küsimustiku tänu millele saame just teile sobiva töö pakkuda.

Tööle saamisel tulevad kasuks:
- Varasem Soomes töötamise kogemus
- Soome keele oskus
- Vajalike turvalisuskaartide, kvalifikatsioonitunnistuste olemasolu
- Oma tööriiete ja –riistade olemasolu
- Soovitajad / varasemad kogemused
- B-kategooria juhiload ja auto olemasolu/kasutamisvõimalus

Ettevõte pakub

Pakume nii pikaajalist kui ka hooajalist tööd. Oma oskusi väljendades ja häid tulemusi näidates arened kiiresti meie rahvusvahelises meeskonnas, kus hea töö eest makstakse head palka ning tööpanusest tulenevaid boonuseid. Kanname hoolt kõigi kindlustuste, majutuse, sotsiaalmaksude ja muude asjaajamiste eest.

Lisainfo

Tööle asumise aeg: ASAP Ootame Sinu avaldust! KANDIDEERIMINE AINULT ELEKTROONSELT, SELLEKS VAJUTAGE PALUN SIIA!