2023-08-23 14:48:55

Ehitusmeister

CVKeskus.ee klient
1800 - 2600 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Traveter Ehitus teostab Eestis ja enamasti Harjumaal maa-aluste konstruktsioonide hüdro- ja soojusisolatsiooni töid ning betoonkonstruktsioonide taastamist. Otsime oma meeskonda ehitusmeistrit, kellel on tehnilist taipu, osavad käed ja motivatsioon ehitada Eestis paremat elu- ja töökeskkonda. Ehitusmeistri tööülesanneteks on ehitustööde teostamine, mis hõlmab ettevalmistust, masinate ja seadmete komplekteerimist, ehitustööde tegemist ja ehitusplatsi koristust ning vajadusel väiksemas mahus ka materjalide tarnet platsile. Traveter varustab ehitusmeistrit vajalike tööriiete, isikukaitsevahendite, seadmete ja tööriistadega. Hea ehitusmeister tagab kvaliteetse tööde teostamise ja annab juhile tööde osas tagasisidet. Traveter Ehituse tööd toimuvad enamuses ajast välitingimustes ja vastavalt selle tagab Traveter kvaliteetsed töörõivad.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame ehitusjoonise lugemise oskust ja eelnevat ehitustööde kogemust. Hea ehitusmeister on meeskonna mängija ja samas oskab teha tööd ka iseseisvalt. Pädev ehitusmeister suudab arutleda tööde- ja projektijuhiga, et planeerida võimalikke alternatiivseid lahendusi ja hinnata ehitusel varitsevaid ohte ja takistusi. Heal kandidaadil on ehitusalane haridus.

Kandideerima ootame ka inimesi, kellel puuduvad eelnevad oskused, kuid nad näevad, et nad tahavad areneda ehitussektoris.

Kandidaadil võiks olla sõiduki B-kategooria juhiluba.

Kandidaadilt ootame head eesti keele oskust kõnes, kasuks tuleb vene keele oskus.

Sina sobid sellele ametikohale, kui oled kohusetundlik, aus, püsiv, uudishimulik, täpne ja konkreetne.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub kaasaegset töökeskkonda ja töövahendeid ning ees ootab sõbralik kollektiiv, kes pakub vajadusel tuge ja võimalust areneda, et uued väljakutsed õnnestuksid.

Võimalusel pakub ettevõte ametiautot.