2023-08-23 14:48:55

Ehituse ja planeeringute peaspetsialist

CVKeskus.ee klient
1700 - 1800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Põhilisteks ametiülesanneteks ehitustegevuse valdkonnas on projekteerimistingimuste, ehitus- ja kasutusteatiste ning ehitus- ja kasutuslubade menetlemine, vallale kuuluvate ehitus- ja taristuobjektide järelevalve ja nende esindamine tehnilistes küsimustes.

Planeeringute valdkonnas on ametiülesanneteks korraldada planeeringute menetlemine ja koostamine. Lisaks kuulub ametiülesannete hulka isikute nõustamine ehitus- ja planeerimisvaldkonnas ning ehituse- ja planeerimisalaste õigusaktide eelnõude koostamine

Ootused kandidaadile

erialase haridusega või ettevalmistusega või vähemalt 2-aastase eelneva töökogemusega sarnasel töökohal; valdkonna õigusaktide tundmine ja rakendamine oma töös; hea pingetaluvus, kohusetundlik, otsustus- ja vastutusvõimeline; meeskonnatööle ja eesmärgile orienteeritud; hea suuline ja kirjalik väljendusoskus.

arvutioskus: spetsialisti tase. oskab kasutada tööks vajalikke tehnilisi vahendeid, andmebaase ja arvutiprogramme (MS Office, DHS Delta)

nõutud keeled: eesti keel kõnes C1 - väga hea, kirjas C1 - väga hea.

B - kategooria juhtimisõigus.

 

Ettevõte pakub

Toetavat meeskonda, motiveerivat ja väljakutseid võimaldavat tööd, erialast täiendkoolitust, kaasaegset töökeskkonda, põhipuhkust 35 kalendripäeva