2023-08-23 14:48:55

Ehitaja / puusepp / üldehitaja-REISIPIIRANGUD EI TAKISTA TÖÖLE ASUMIST !

CVKeskus.ee klient
Alates 17 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

REISIPIIRANGUD EI TAKISTA TÖÖLE ASUMIST !

 

·Norrasse reisimine on lubatud avalduse alusel. Tagame ja kindlustame, et kogu dokumentatsioon on õigesti täidetud, et saaksite Norrasse siseneda ja tööle asuda.

·Esimesed 7 päeva pärast Norrasse sisenemist veedate ettevõtte kulul 3–4-tärnises karantiinhotellis. Hinna sees on toit ja 7. päeval toimuv covid-19 test. Vastavalt kehtivatele eeskirjadele alates teisest sisenemisest Norrasse, peale seda kui olete siin vähemalt 4 nädalat töötanud, makstakse teile karantiinhotellis viibimise ajal ka palgakompensatsiooni.

·Vastavalt Norra valitsuse poolt makstavale kompensatsioonile 29. jaanuarist 2021 makstakse teile, juhul kui reisitingimused tulevikus muutuvad ja te ei saa Norrasse siseneda, 70% teie kuupalgast.

·Järgime töökohtades rangelt kõiki koroonareegleid ja pakume töötajate tervise kaitseks kogu vajalikku turvavarustust



Sinu peamised tööülesanded:
Metall- ja puitkarkassil sise- ja välisseinte ehitus, korrusmajade välisseinte ehitus puitkarkassist, tuuletõkke ja villa paigaldus, roovituse ja kile paigaldus, laudise paigaldus.

Ootused kandidaadile

Sinult ootame:
Ehitustöö kogemust selles valdkonnas, head füüsilist vastupidavus, ausust ja kohusetundlikkust, pingetaluvust, valmisolekut meeskonnatööks, eesti keele oskust suhtlustasandil (B1), korralikke elukombeid.

Kasuks tuleb:
Eelnev töökogemus puusepana, oled eelnevalt Norras töötanud, omad Norra D- või ID-numbrit

Ettevõte pakub

Pakume Sulle:
Aastaringselt kindlat ja püsivat tööd, majutust ettevõtte poolt, kvaliteetseid tööriideid ja töövahendeid, Norra haigekassa, tervisekindlustus ettevõtte poolt ja pensionikindlustust (esimesest tööpäevast alates), töötasu alates 188,4 NOK/tund bruto (ca 17 eur/tund bruto) + puhkuserahad netos 10,2% Sinu eelmise aasta bruto aastapalgast . Sporditegevuse toetust Norras. Palgatõus iga 6 kuu tagant!