2023-08-23 14:48:55

E-kaubanduse projektijuhti

CVKeskus.ee klient
Kuni 2205 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

BonBon Lingerie on kaubamärk naisele, kes hindab eksklusiivset ja ülikvaliteetset pesu. See esmaklassiliselt mugav ja praktiline pesu on disainitud ning toodetud Eestis parimatest Euroopa materjalidest. BonBon Lingerie ei paku mitte lihtsalt pesu vaid enesekindlust, et vallutada kogu maailm.

Otsime oma kollektiivi eelneva rahvusvahelise veebipoe haldamise kogemusega

E-kaubanduse projektijuhti

Sinu töö on hallata ja arendada BonBoni veebipoodi Magento2 keskkonnas ja digiturunduslikke tööriistu.

Oled meie e-kaubanduse müügijuht ning sinu roll on koordineerida ja juhtida e-poe arendustegevust ning müüke. Meie veebileht vormub Sinu juhtimisel ja arendajate töö kaudu intuitiivseks ja kasutajasõbralikuks e-poeks, mis võidab klientide sümpaatia juba esimesel kasutuskorral. Keskendud lisaks tehnilise täiuslikkuse tagamisele ka meie loo edastamisele läbi meie veebilehe ning emotsiooni loomisele, mis lehe elama paneb. Lisaks juhid uute riikide/keelte integratsioone olemasoleva platvormiga, seejuures arvestades kohalikke eripärasid ning planeeritavaid turundustegevusi.

Ootused kandidaadile

Oled olnud eelnevalt seotud e-kaubandusega vähemalt 3 aastat ning kõik see on Sulle juba tuttav. Magento2 tundmine tuleb sulle kasuks, kuid selle puudumise saad kompenserida -vajad vaid veidi nutikust ja kiiret õppimisvõimet. Oma digiturunduse kogemust ja oskusi kasutades ning meie turundusosakonna abiga tood meie veebipoodi kliendiliikluse ning haldad seda. Külastajate muutmine klientideks ongi üks Sinu peamisi eesmärke ning kogu digiturunduse plaan ongi sellest kantud. Sa oled e-kaubanduse taustaga meeskonnatöö virtuoos, leidlik ja ambitsioonikas ning Sinu inglise keele oskus on väga heal tasemel. Valdad veebikaubanduse tehnoloogiaid ja suudad näha kogu protsessi tervikuna.

Sa oled ideaalne kandidaat, kui Sul on alljärgnevad omadused:
*min. 3 aastat kogemust e-kaubanduses
*täiuslik inglise keele oskus
*läbirääkimisoskus
*koostöövõime
*digiturunduse tundmine
* ”ability to deliver”

Ettevõte pakub

Pakume Sulle eneseteostusvõimalust millele ei ole võrdset: osalemine võtmeisikuna E-kaubanduses, kujundades BonBon Lingerie kaubamärgi mainet uutel välisturgudel.

Tule liitu meiega ja teeme koos ajalugu!