2023-08-23 14:48:55

E-kaubanduse juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ametikoha eesmärk on käivitada ja hallata kasutatud nutiseadmete ja arvutite e-kaubanduse platformi, mille kaudu täita 10 mln jaemüügi siht. Ülesanneteks on alguses rahvsuvahelise e-kaubanduse kanali käivitamisprojekti meeskonna juhtimine ning edaspidi kanali haldamine ja arendamine. Ameti juurde kuulub e-kaubanduse osakonna juhtimine ja kasvatamine.

Ootused kandidaadile

Sa oled kaubanduse taustaga ja kui su kogemust rikastab "e", siis on see eriti hea. Sa oled ettevõtlik, innovaatiline, järjepidev ja efektiivne. Sa oskad juhinduda oma tegevustes ärieesmärkidest ning oled tulemustele orienteeritud. Sul on projektijuhtimise kogemus ning sa mõistad kuidas toimib online kauplemine. Sul on väga hea inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Meil saad Sa võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades. Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Ootame Sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.