2023-08-23 14:48:55

Diplomiga õendustöötajad keelekoolitusele

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime keelekoolitusele Tallinnas või Skype ühenduse kaudu ja Soome tööle:

Diplomiga õendustöötajaid

Nõudeks kandidaadile on diplom õendustöötaja erialal.

Õdede diplomiga, mis on vanem kui 01.05.2004 , peab omama kehtivat erialast tööstaaži viimase 5 aasta jooksul vähemalt 3 aastat järjest. Lisaks peab kehtima Terviseametis registreering õe ametikohale.

Kui meditsiinitöötajal on EU-kodakondsus, aga diplom on väljaspool Eestit omandatud, saab ta peale kolm aastat kestnud erialast töötamist Eestis taotelda ka Soome Valvirast kutsekvalifikatsiooni tunnustamist.

Tööle soovija alustab soome keele koolitusega. Koolituse maht on 180 akadeemilist tundi umbes 5 kuu jooksul õhtuti kolm korda nädalas ja lisaks 2 kuud meditsiinisõnavara ühel õhtul nädalas, seega õppida saab ka töö kõrvalt. Võtame koolitusele ka viimase aasta tervishoiuala tudengeid.

Töötasu Soomes "lähihoitaja" ametikohal alates 12,05 EUR/ h (bruto), "sairaanhoitaja" ametikohal alates 13,59 EUR/ h (bruto) Hiljem, kui töötaja on võimeline töötama iseseisvalt, lisanduvad töötasule lisad õhtul, öösel, laupäeval ja pühapäeval tehtavast tööst.

Tallinna koolitus on eesti või vene keele baasil selle järgi, millise baaskeele soovijaid on rohkem. Võimalus on õppida nii kohapeal kui ka Skype ühenduse kaudu kaugemalt. Järgmine koolituse grupp alustab septembri alguses 2020. Koolitus saab olema tõenäoliselt eesti keele baasil.

Koolitus on osalejale tasuta, kui ta sõlmib meiega koolituslepingu, osaleb koolitusel, selle lõpus keeletestil ja võtab vastu peale koolitust ja Valvira loa omandamist meie poolse tööpakkumise Soomes. Osaleja peab ka koolituse jooksul hankima Valvira loa taotlemiseks vajalikud dokumentid.

Ootused kandidaadile

  •  diplom/kutsetunnistus õendustöötaja erialal (hooldusõde/hooldustöötaja või õde)
  • eesti keele oskus suhtlustasandil
  • EU – kodakondsus ( Valvira ja tööloa saamisega seotud tingimuste tõttu )
  • valmidus siduda ennast koolitusega
  • kasuks tuleb algteadmised soome keeles

 

Skype koolituse nõudmised: 

  • interneti püsiühendus, kõrvaklapid koos mikrofoniga ning veebikaamera
  • koolitusel kohal viibimine mõnel korral koolituse ajal (nt. kokkusaamised Soome esindajatega ja koolituse lõpetamine).

Ettevõte pakub

Eestis 

  • keelekoolitust, mis valmistab ette keeletestiks 
  • juhendame kutsekvalifikatsiooni tunnustamise taotlemisel

 

Soomes 

  • aitame ametnike külastamisel ja registreerimisel
  • aitame majutuse leidmisel
  • usaldusväärse partneri tuge

Lisainfo

Bioanalüütikutele ja radioloogiatehnikutele saame pakkuda koolituskohti juhul, kui on eelnevalt omandatud Valvira kutsekvalifikatsiooni tunnustamine.

Kui olemas juba soome keele oskus ja Valvira poolt kutsekvalifikatsiooni tunnustamine, vaata tööpakkumisi meie kodulehelt ja kandideeri kohe tööle !

Sobivate kandidaatidega võtame ühendust ja lepime kokku vestluse kas Tallinnas või Skype ühenduse kaudu.
Vestlusele tulek ei kohusta osalema koolitusel.

Saadame kõigile soovijatele põhjaliku informatsiooni, kus on lahti seletatud koolituse / töötamise üksikasju täpsemalt (kutsekvalifikatsiooni tunnustamine Soomes, majutus, kohustused jne.)

Küsi lisa, võta meiega ühendust !
HR-konsult Elise Nieminen
Tel.+372 5130161

Lisainfo saamiseks kohe vaata meie kodulehte:
http://www.medipower.fi/est