2023-08-23 14:48:55

(DIGI)TURUNDUSSPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sul avaneb võimalus rikastada meie meeskonda lõputute turundusalaste teadmistega, viia oma äranägemise järgi ellu kogu ettevõtte turundustegevust ja teha suurepärast koostööd turundusagentuuridega, suhelda igapäevaselt meie parimate suurklientidega ning teha tihedat koostööd müügimeeskonnaga ja neid müügieesmärkide täitmisel igakülgselt aidata.

Ootused kandidaadile

Oleme oma uue e-poe arenduse viimases etapis ning seetõttu otsime oma meeskonda inimest, kel oleks varasem müügi- ja turundustöö kogemus e-kaubanduses, oskused võtta viimast Facebook’i, Instagram’i, Google Analytics’i ja Adwords’i võimalustest ning koostada paremaid müügi- ja kampaanipakkumisi kui keegi oodata oskaks. Lisaks väga heale eesti keele oskusele, ootame oma uuelt kolleegilt ka suhtlustasandil inglise ja vene keele oskust.

Ettevõte pakub

Lisaks huvitavale, arendavale, mitmekülgsele, vastutusrikkale tööle vinges ettevõttes, pakume Sulle ka toodetepõhist väljaõpet, mõnusat töökeskkonda linna südames- Kadriorus, töötasu, milles mängivad oma osa ka boonused ning loomulikult parimaid kolleege.

Oled taoliseks väljakutseks just õige inimene? Kandideeri läbi CV Keskuse ning ära unusta CV’le lisada ka loetelu/linke/kirjeldusi oma eelnevatest (digi)turundusprojektidest.