2023-08-23 14:48:55

Digiturundusspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sul avaneb võimalus rikastada meie meeskonda lõputute turundusalaste teadmistega, koostöös juhatusega töötada välja (digi)turunduspõhimõtted ning need oma äranägemise järgi ellu viia. Sinu igapäeva kuuluvad sotsiaalmeediakanalite ja kodulehe haldamine, müügi- ja turunduskampaaniate teostamine ning tihedat koostööd saad teha müügimeeskonnaga, et neid müügieesmärkide täitmisel igakülgselt aidata.

Ootused kandidaadile

Oleme alustamas Exmet Groupi ettevõtete rebrandingut ning seetõttu otsime oma meeskonda inimest, kel oleks varasem kogemus (digi)turunduses, oskused võtta viimast Facebook’i, Instagram’i, Google Analytics’i ja Adwords’i võimalustest ja suures koguses uuendusmeelsust ning pealehakkamist. Lisaks eesti keele oskusele, ootame oma uuelt kolleegilt ka inglise keele valdamist.

Ettevõte pakub

Exmet Groupis on huvitavad ajad ning usume, et saame Sulle pakkuda arendavat, mitmekülgset, vastutusrikast tööd vinges ettevõttes. Garanteerime Sulle töökoha aadressil Vana-Narva mnt 31 (peale sisseelamist saad vabalt toimetada ka kodus), korraliku ning motiveeriva töötasu ning loomulikult parimad kolleegid.

 

Oled taoliseks väljakutseks just õige inimene? Kandideeri läbi CV Keskuse!

Lisainfot küsi 53437097 (CV Keskuse värbamisspetsialist Eliisa Epro)