2023-08-23 14:48:55

Digiturunduse sptetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

1. SÜDAMEAPTEEGI DIGITURUNDUSE SPETSIALIST
Südameapteegi digiturunduse spetsialist aitab apteegi klientidele teha kuuldavaks ja nähtavaks kiiresti areneva apteegiketi, selle kampaaniad ja pakkumised erinevates digimeedia kanalites ning läbi üritusturunduskampaaniate. Spetsialisti toime avaldub koostöös professionaalse, pühendunud ning teotahtelise 365-liikmelise meeskonnaga.
2. MIDA ON VAJA TEADA KANDIDEERIDES SÜDAMEAPTEEGI DIGITURUNDUSE SPETSIALISTIKS
Ootame oma meeskonda pühendunud, initsiatiivikat ja rõõmsameelset inimest, kes:
• Haldab Südameapteegi kodulehte, e-apteeki ja sotsiaalmeedia kanaleid;
• Loob ja edastab klientidele igakuiselt Südameapteegi uudiskirju;
• Mõistab Google Ads’i, Analytics’t jt põnevaid digitöövahendeid;
• Teab täpselt, mida tähendab SEO ja rakendab seda vastavalt;
• Loob haaravaid digikampaaniaid ja tekste;
• Analüüsib tulemusi ja jagab neid meeskonnaga.

Ootused kandidaadile

3. KOOSTISOSAD
Digiturunduse spetsialist sisaldab hea annuse haridust; kahekordse koguse kogemust digiturunduses; iseseisvust, nutikust ja orienteeritust lahendustele; korralikus koguses meeskonnamängija instinkti; head kuulamis- ja presenteerimisoskust; soovi rääkida kaasa ettevõtte turundusküsimustes; aktiivsust ja julget pealehakkamist; valmidust vajadusel üle eesti operatiivselt liikuda; külma närvi.
4. TOIMEAINE
Digiturunduse spetsialist mõjub Südameapteegile hästi. Ta planeerib ja viib ellu Südameapteegi digiturundustegevusi lähtuvalt ettevõtte eesmärkidest ja turundusstrateegiast. Tema vastutada on Südameapteegi digiturunduse kommunikatsiooni planeerimine, turunduskampaaniaid toetavates e-kanalites ja sisuturunduse projektide juhtimine nii kirja- kui videopildis.
Ta osaleb üritusturunduskampaaniate planeerimises ja elluviimisel. Kaasab sõbralikult meeskonnaliikmeid, on valmis „kastist välja“ mõtlema, analüüsib tulemusi ja annab oma teadmisi teistelegi edasi.

Ettevõte pakub

5. KOOS- JA KAASMÕJUD
Ametikohaga käib kaasas korralik tasu, motivatsioonipakett, telefon ja ilusa vaatega avar kontor moodsas tervisekeskuses.
Sageli esineb hoolitsemist sinu heaolu ja tervise eest, tasuta kohv, jäätis ja puuviljad, toredad meeskonnaliikmed, rõõmsameelne ja toetav turundustiim ning lõbusad väljasõidud.
Digiturunduse koostoime tõstmiseks pakutakse vajalikke koolitusi.
Kontorisse on lubatud kaasa võtta lapsi ja lemmikloomi.
6. TÄHELEPANU!
Südameapteegis töötamine ei asenda tasakaalustatud toitumist ja tervislikke eluviise, kuid soodustab neid mitmekülgselt.