2023-08-23 14:48:55

Digiturunduse spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

ICONFIT on Eesti juhtiv tervisetoitude ja toidulisandite tootja, kes on kasvanud iga aasta ligi 2x. Eestis oleme saavutanud oma kategoorias turuliidri positsiooni ja jätkame kasvu ka eksporditurgudel. Oleme investeerinud üle €500 000 tootmistehnikasse, tootearendusse ja ekspordi arendamisse ning käsil on põhjalik disainiarenduse projekt. 

Vajame populaarse ICONFIT tootevaliku turundamiseks head digiturunduse spetsialisti, kes aitab meil kasvada nii Eestis, kui eksporditurgudel.

 

Sinu peamisteks ülesanneteks saavad olema:

• ICONFIT turundustegevuste haldamine peamiselt digikanalites ja uute põnevate võimaluste leidmine.  
• E-kaubanduse arendus. Võimalus töötada Eestis ainulaadse Shopify PLUS platvormiga, millele oleme kohe oma e-müügiga kolimas.
• Kodulehe sisu haldus koostöös tootearendusega. Et e-müügis oleksid tooted parimal viisil kliendile esitletud. 
• ICONFIT reklaamide loomine ja haldamine. Peamiselt Facebook, Instagram, Google aga ka teised kanalid. Kujundamisel on Sulle abiks disainer. 
• Digitaalmeedias kasutatava sisu planeerimine (sh koduleht, sotsiaalmeedia) ning uudiskirjade saatmine.
• Foto ja videomaterjali organiseerimine meie sportlaste ja fotograafidega. 






Ootused kandidaadile

Ootame healt kandidaadilt digikanalites turundamise kogemust ning huvi tervisetoodete, tervislike toitude ja spordi valdkonna vastu. Kirjuta lähemalt oma senistest saavutustest ja miks Sa soovid just ICONFIT digiturunduse spetsialistiks saada ja lisa juurde ka oma palgasoov.

 

 

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume ainulaadset väljakutset põnevas ja kiire arenguga valdkonnas ning arenguvõimalust ka rahvusvahelisel tasandil. Sinu vastutusalas saab olema märkimisväärne turunduseelarve, mida efektiivselt kasutada. 

 

Saad ligipääsu Eestis ainulaadsele Shopify PLUS arenguprogrammile ja õppekeskkonnale. Sellega koos on Sind toetamas personaalne Shopify arengujuht jt. e-turunduse eksperdid. 

 

ICONFIT on kiire kasvuga ja pidevalt on midagi põnevat toimumas. Vajame oma tiimi turundajat, kes osaleb meie kontoris tiimi töös ja panustab arengusse. Siiski pakume võimalust ka kord nädalas kaugtööd teha. 

 

NB! Sobivate kandidaatidega kontakteerume ka jooksvalt selle töökuulutuse kehtivuse ajal. Parima turundaja leidmisel võime otsingu ka varem lõpetada seega palume oma CV saata esimesel võimalusel.