2023-08-23 14:48:55

Digiturunduse spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu põhiülesanneteks on:

  • Koolitustele tulemuslik turunduskampaaniate loomine, jälgimine ja analüüs
  • Töö erinevates keskkondades: Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, Sendsmaily, Canva, Google Analytics, ning majasisesed turunduskanalid.
  • Aktiivne koostöö koolitajate ja meeskonnaga.

Ootused kandidaadile

Sobid Äripäeva Akadeemiasse suurepäraselt, kui oled tõeline meeskonnamängija, kes on mõõdukalt iseseisev, kellel on lennukas fantaasia ja kes suudab alustatu ka edukalt lõpule viia. Eriti hea, kui Sul on turundusalane haridus ja töökogemus, aga tegelikult ootame, et omaksid kogemust digiturundamises ja oleksid kiire õppija. Grammatiliselt korrektse copy ja kaasahaarava video loomise oskus on meie juures väga suureks plussiks.

Ettevõte pakub

Äripäevas ootavad Sind siirad ja hoolivad inimesed. Saad võimaluse ennast täiendada Äripäeva koolitustel ja konverentsidel ning meil on väga palju soodustusi oma maja toodetele. Töökoht asub Tallinna kesklinna vinges kontoris, kus on ruumi nii lastele kui ka hästi käituvatele neljajalgsetele sõpradele ja leiame ka parkimiskoha sinu autole või rattale. Kõik meist töötavad aeg-ajalt kodukontoris ja keegi ei pahanda, kui sa tegeled enesetäiendamisega. Äripäevas on väga korralik sporditoetus, palju toredaid ühisüritusi ja väljapuhkamiseks on Sul lausa 7 lisapuhkusepäeva aastas. Palka saab muidugi ka ja parim osa on, et see jõuab sinuni õigel ajal või isegi natukene varem!