2023-08-23 14:48:55

CV Keskuse värbamisosakond otsib värbamiskonsultanti

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on olla kliendile professionaalne partner uute töötajate värbamisel. Kliendi vajadusest lähtuvalt paned paika ametiprofiili, valid sobilikud värbamiskanalid ning haldad kogu protsessi otsepakkumiste tegemisest ning CV-de selekteerimisest, vestluste läbiviimisest ja taustauuringute tegemisest kuni kliendi nõustamiseni lõppvaliku langetamisel ja kandidaatidele tagasiside andmisel. Teed koostööd teiste värbamiskonsultantide ja müügiosakonnaga, käid kliendikohtumistel, sõlmid teenuselepinguid ja koostad pakkumisi.

Ootused kandidaadile

Head inimestetundjat ja suurepärast suhtlejat. Varajasem värbamiskogemus ning kokkupuude aktiivse müügiga on kandideerimisel eeliseks. Oluliseks peame õppimistahet, innukust ja motiveeritust. Kui Sa oled järjepidev, tulemustele orienteeritud ja kohusetundlik, siis just Sind me otsimegi. Sinu igapäevatöö eeldab eesti ja inglise keeles suhtlemist, seega soovime, et räägiksid neid väga heal tasemel.

Ettevõte pakub

CV Keskuse värbamisosakond on Eesti populaarseim värbamiskeskus, kus lisaks huvitavale tööle, õppimis- ja eneseteostusvõimalustele ning tulemustest sõltuvale tasule on tööl sõbralikud ja lõbusad töökaaslased, köögis alati midagi maitsvat ning ühisüritustest ja -reisidest räägitakse veel aastaid hiljemgi.