2023-08-23 14:48:55

Coop Põlva Maksimarketi TEENINDAJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö infoletis ja nutikassas on mitmekesine - Sina oled justkui infopunkt ja kliendi jaoks esmane kontakt, kui ta peaks abi vajama. Infoletis olevate toodete müük. Nutikassas julgustad kliente ja suunad neid iseteenindust kasutama. Parimad teenindajad on suurepärased abilised ka saalis ning kassas.
Saaliteenindaja tegeleb peamiselt kauba vastuvõtmise ja väljapanekuga ning markeeringute jälgimisega.
Kassateenindaja on kliendi viimane abiline kassatehingute teostamisel. Särav ja siiras teenindaja naudib meeldiva ostukogemuse lõpetamistegevusi.
Letiteenindaja tahab, et tema müügilett näeks alati suurepärane välja ja seega osaleb selle piirkonna kaupade väljapanekul. Head soovitused ja kauba tundmine on müügitegevuse eelduseks.

Ootused kandidaadile

Rõõmsameelsus, siirus, ausus, vastutustunne ja "tahe" tööd hästi teha. Varasem kogemus võib Sulle abiks olla, aga meie tugev koolitussüsteem ja toetavad töökaaslased ootavad ka kõiki uusi alustajaid. Klienditeenindus sobib kõikidele, kes oskavad ja kellele meeldib suhelda.

Ettevõte pakub

Infoleti-nutikassa teenindajale tähtajatu tööleping.
Saaliteenindajale tähtajatu tööleping.
Teistele ametikohtadele on oodatud puhkuste asendajad ja pakume tähtajalist töölepingut. Kõik meie tublid tähtajalise töölepinguga töötajad on asendusperioodi lõppedes saanud põhikoha kas samas või mõnes teises Coop Põlva poes.
Coop Põlva hoolib oma töötajatest. Meil on mitmed hüved ja toetused oma töötajatele. Hindame head koostööd, mistõttu korraldame töötajatele mitmeid sündmusi kaasates pereliikmeid. Terve ja liikuv töötaja on ise endaga rahul ja suudab ilma vaevata teenindustööd nautida - me toetame tervise- ja sporditegevusi.