2023-08-23 14:48:55

Oktoobrikuu tööhoroskoop

25.09.2018

Oktoobrikuu tööhoroskoop

Vaata, keda tabab feng shui armastus, kes kostitab töökaaslasi hõrkude maiuspaladega ja kes avastab alles kuu keskel, et tööd peaks vist ka tegema.
Jäär (21. märts – 20. aprill)
Sel kuul saab Sinu pidev tegutsemise ja põnevuse vajadus igati rahuldatud. Suure tõenäosusega usaldatakse Sulle mingi uus ja huvitav tööalane projekt, millega tegeleda. Kuna Sulle meeldib särada, siis on kindel, et ka kõik teised kuulevad Sinu igast edusammust ja saavad sellele igapäevaselt kaasa elada. Miks mitte korraldada lausa suur pidu, kui projekt lõpule saab viidud?!
Sõnn (21. aprill – 21. mai)
Oktoobrikuu oma sajuste ja sombuste ilmadega on Sinu meelest justkui kokkamiseks loodud. Head ja maitsvat toitu on Sulle ju alati meeldinud süüa ja valmistada. Üksinda aga ei ole vägevate hõrgutiste nautimine ei tervislik ega ka meelelahutuslik, seega võta maiuspalad tööle kaasa ja kostita nendega ka oma häid kolleege. Usu meid, komplimentide sadu on garanteeritud!
Kaksikud (22. mai – 21. juuni)
Kuu keskel on Sul oht aru saada, et oktoobris tuleb siiski ka tööd teha. Väljas puna-kollase-oranžikateks muutuvate lehtede jälgimine on küll mõnus, kuid ilmselt peab vahepeal tegelema ka muuga. Samuti võid jääda oma hajameelsusega juhile silma, seega võta end kokku ja keskendu sügisrõõmude nautimisele pärast tööpäeva lõppu või lõunapausi ajal.
Vähk (22. juuni – 23. juuli)
Sel kuul lööb välja Sinus metsik feng shui armastus – nii töö juures kui ka kodus peab kõik õigesti paigas olema. Pole üldse ime, kui hakkadki töö juures kappe koristama, kohvimasinat ühest kohast teise ümber tõstma või lausa seinu värvima. Ole aga ettevaatlik ja jälgi ka seda, mida Sinu töökaaslased või perekonnaliikmed sellest kõigest arvavad. Loodetavasti läheb kõik kenasti ja nad tulevad Sinu loominguliste ideedega hea meelega kaasa.
Lõvi (24. juuli – 23. august)
Vaadates õue, ei soovi Sa ilmselt üldse kodust välja minna, et tööle sõita. Loomulikult oleks ehk väikeseks abimeheks kodukontoris töötamise võimalus. Kui aga seda endale lubada ei saa, siis osta vähemalt ilusad kummikud, millega rõõmsalt porilompidest tööle minnes läbi kõndida. Lisaks jäävad need kindlasti ka Sinu kolleegidele silma.
Neitsi (24. august – 23. september)
Oktoobris tunned, et oled lõpuks taastunud oma sünnipäevapidustustest ja võiksid isegi nüüd taas tööle keskenduda. Enam ei ole vaja tööpäeva jooksul pidevalt Facebookis sünnipäeva ürituse all kommentaare lugeda või peo toimumisega seonduvate asjade pärast muretseda. Isegi kolleegide kingitud ja vahepeal närtsida jõudnud lilled leidsid lõpuks oma tee õigesse kohta. Värske oktoobrikuine tuuleiil teeb Su pea mõnusalt selgeks.
Kaalud (24. september – 23. oktoober)
Oled üllataval kombel kohe kuu esimesest päevast töösse ülimalt süvenenud. Akna taga kallav vihm annab Sinule vaid hoogu juurde ja tundub, et saad oma kuuks seatud eesmärgid lausa poole kuuga tehtud. Ka juht märkab Sinu pühendumist ja mine Sa tea, äkki järgmises kuus on oodata ka väikest kiitust. Või lisatööd… Mõtle hoolikalt, millega riskid.
Skorpion (24. oktoober – 22. november)
Kui teised kolleegid puhkasid peamiselt suvel ja ajasid üksteist vaheldumisi kadedaks vingete reisidega, kus nad käisid, siis Sinule meeldib puhata hoopis oktoobris. Siis saab rahulikult sünnipäevapeo planeerimisega tegeleda ja milline luksus on ärgata sünnipäevahommikul alles kell 10!
Ambur (23. november – 21. detsember)
Teise nädala reedel kuuled oma juhilt vapustavat uudist. Millist? Tähed näitavad, et võid saada palgatõusu või lausa ametikõrgendust. Oled ju sellest nii kaua unistanud! Muidugi peame Sind hoiatama, et kuna tähtede lugemine on keerukas toiming, siis võib juhtuda, et saad hoopis kolmanda nädala teisipäeval uue mahuka ülesande palgatõusu asemel.
Kaljukits (22. detsember – 20. jaanuar)
Oktoobris on Sul tunne nagu oleks iga päev täiskuu, mis inimesi mõjutab – pidevalt pead parandama kellegi teise vigu ja kolleegid käituvad ka kuidagi imelikult. Ära muretse, kõik on mööduv ja kui ei ole, siis alati saab ju ka töökohta vahetada. Pea vastu!
Veevalaja (21. jaanuar – 19. veebruar)
Selle kuu alguses tunned, et Sul on töö juures veidi igav. Kõik kolleegid on puhkustel ära käinud, kõik reisimuljed on kohvinurgas ära räägitud ja enam ei ole nagu midagi, mis päeva põnevamaks teeks. Ära lase end sellest heidutada, vaid uuri juhi käest, kas ehk oleks vaja mõne uue projektiga rinda pista – küll see tooks Sind taas elevuse keskele. Kui aga ei taha ise endale kiiret töötempot tekitada, siis istu korraks maha, hinga paar korda sisse-välja ja peleta igavust hoopis mõne telefonimängu mängimisega.
Kalad (20. veebruar – 21. märts)
Sinu keskendumisvõime ja loovus on praegu kõigi aegade tipptasemel! Lahendad kõiki tööülesandeid imelise kergusega ja ülemuski ei saa täpselt aru, mis Sinuga järsku juhtus. Naudi seda aega, kuna novembri alguseks ähvardavad tähed oma asukohta vahetada ja Sind palju laisemaks muuta. Ongi hea praegu ülemusele positiivselt silma jääda.