2023-08-23 14:48:55

Töö No Bananases on puhas maasikas!

03.02.2017

Töö No Bananases

Kui tahaksid teha vaheldusrikast ja suhtlemisoskust arendavat tööd, oled vähemalt 17-aastane ja lausa pakatad innukusest ja pealehakkamisest, siis kutsume Sind liituma No Bananasega!
Meie juures saad teha just Sulle sobiva graafikuga tööd (ise valid, kas teed pikki või lühikesi päevi), pakume võimalust töötada kodule lähedal, arendada oma müügi- ja eneseväljendusoskusi, omandada üks esimesi töökogemusi ja seda kõike ühes äärmiselt sõbralikus ja toetavas meeskonnas. Palk on meil hea – Sul on võimalik teenida kuni 13 eurot tunnis ja ei mingeid banaane!
Omalt poolt soovime, et Sul oleks tahet ja pealehakkamist, et teha müügitööd, et Sulle meeldiks inimestega suhelda, et tahaksid saada parimaks marjamüüjaks, et Sinus oleks soovi muuta iga kliendi päev maitsvate marjade müümisega paremaks ning tahaksid iga päev pingutada koos meiega ühise eesmärgi nimel.
Me ei eelda, et oled müügitööga varem tegelenud – koolitame Sind enne tööleasumist välja, jagame väärt nõuandeid, kuidas võtta igast tööpäevast maksimumi, kuidas rõõmustada meie kliente ja samal ajal ise kogemusi omandada ning olemasolevaid oskusi lihvida. No Bananases on iga päev erinev, pannes Sind uutesse ja põnevatesse olukordadesse.
Müügiedendaja Kadri: „Marjamüüja töös ei ole rutiini! Iga päev ja iga klient on erinev. Töö on hommikust õhtuni põnev – iial ei tea, mida oodata!“
Lubame, et Sinust saab üsna pea nobedate näppudega, naerusuine ja olulise kogemustepagasiga müügiinimene, kes ei karda vastu võtta ühtegi uut väljakutset. Meie müügi- ja klienditeeninduskogemus ja head nõuanded on alati Sinu lähedal.
Marjamüüjana alustanud, praegu müügiedendajana töötav Laura: „No Bananases ümbritseb mind suurepärane tiim, kus kõik on omavahel sõbrad. Sedasi on väga hea tunne tööle tulla, kui tead, et Su ümber on toetavad inimesed.“
Me paneme tublisid müüjaid alati tähele ja päris sageli juhtub, et innukast ja tublist marjamüüjast saab mõne aja pärast juba müügiedendaja. See võib olla just see võimalus, mida oledki otsinud!
Marjamüüjana alustanud, nüüdseks müügiedendajaks saanud Eliis:„No Bananasesse tööletulek on parim otsus, mille olen vastu võtnud!“
No Bananas müüb vaid kõige-kõige paremaid marju, mis on nii maitsvad ja magusad, et see töö on tõepoolest puhas maasikas, mis toob igale meie kliendile naeratuse näole.
Kandideeri meile tööle ja võtame Sinuga esimesel võimalusel ühendust. Ootame juba väga, et meie tiimiga liituksid!