2023-08-23 14:48:55

Tahaksid kuuluda ettevõttesse, kus töötavad maailma parimad müüjad?

16.06.2016

Ülle Indre

Klientide poolt maailma parimaks müüjatädiks kuulutatud Ülle Indre töötab nimelt Viimsi Delice toidupoes, mis on üks paljudest Abc Supermarkets AS-le kuuluvatest kauplustest (Comarketi kauplused, Solaris Toidupood ja Delice Toidupoed).
Abc Supermarkets AS on eestimaine ettevõte, kus professionaalsus, kliendikesksus ning teenindusvalmidus ei ole üksnes sõnad paberil, vaid igapäevane reaalsus. Just eelnevast ajendatuna lõid poekülastajad Üllele Facebooki fännilehekülje, mis on teadaolevalt ainus omalaadne Eestis. Ülle on Abc Supermarketsi kõige tuntum, ent sugugi mitte ainus näide siirast soovist ja tahtest pakkuda klientidele professionaalset, kiiret ja positiivset teenindust.

„Klienditeeninduse taseme tõstmisel oleme saavutanud juba väga häid tulemusi ning plaan on sama salaretseptiga jätkata. Leian, et seniste praktikate rakendamisel ei ole üldse ebatõenäoline, et peagi on mõni Ülle teenindustalendist kolleeg kõnelemas konverentsidel – just nii nagu Ülle selle aasta veebruaris Äripäeva Gaselli konverentsil tegi,“ sõnab Abc Supermarketsi juhatuse liige Andrus Põld.

Miks töötada Comarketis, Solarise- või Delice Toidupoes?

„Abc Supermarketsi töötajate igapäevatöö on põnev ja vaheldusrikas, sest enamike poodidega võrreldes on poed väiksemad ja sellest tulenevalt ülesanded paindlikumalt jaotatud. Kollektiivid on kokkuhoidvad ja õhkkond kauplustes hea, sest väikeses kollektiivis töötades teavad kõik kõiki ning kokkukuulumise tunne on kerge tekkima. Lisaks on meie jaoks oluline kodulähedases poes töötamise võimaldamine – ikka selleks, et ei kuluks mõttetult aega transpordile“, leiab Abc Grupi personalidirektor Palmi Lindjärv.

Abc Supermarketsis on igaühel võimalus ka karjääri teha. Aastate jooksul on paljud tublid töötajad läinud nii väikestest poodidest suurtesse kui ka vahetanud tuttavaks saanud poekeskkonna kontorirütmi vastu – mindud on nii müügi-, turunduse- kui ka raamatupidamise osakonda. Mitmed kaupluste juhtivtöötajad on välja kasvanud poepersonali seast. Abc Supermarketsis võimaldab igal töötajal leida tema tõelise kutsumuse.

Lisaks töö tegemisele panustatakse Abc Supermarketsis nii meeleolukate ettevõttesiseste võistluste korraldamisesse (menukast lumekassi tegemisest Superkoka retseptivõistluseni), aktiivsete ja meeldejäävate suvepäevade õnnestumisesse, sportimisvõimaluste soodustamisse ja sünnipäevade meelespidamisse.

ABC Supermarkets

Põhiväärtused nagu ausus, hoolivus ja uuendusmeelsus on olulised nii kliendi- kui ka töösuhetes ning inimesed, kes tahavad oma tööd hästi teha, on igati teretulnud Abc Supermarketsi meeskonda!