2023-08-23 14:48:55

CAD spetsialist/hambatehnik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööülesandeks on sissetulevate tööde registreerimine ja tähtaegne modelleerimine. Toetad oma meeskonda panustades CAD/CAM osakonna töösse, et saaksite üheskoos teiste osakondadega pakkuda kliendile suurepärast lõpptulemust.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat teeb tööd sisemise säraga, omab kogemust ja/või haridust hambatehnikuna ning on kokku puutunud 3Shape või ExoCad tarkvaraga. Sa

  • tunned huvi hambaravi valdkonna vastu ja soovid olla hinnatud koostööpartneriks hambatehnikutele ja -arstidele;
  • naudid disaintööde tegemist;
  • oled oma töös täpne ja põhjalik ning eesmärgile orienteeritud;
  • oled valmis töötama hooajaliselt muutuva töökoormusega.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle huvitavat ja mitmekülgset tööd, võimalust õppida ja areneda koos oma ala professionaalidega. Tagame spetsiifilise väljaõppe ja korralikud töövahendid. Meie juures ootab Sind tore ja toetav kollektiiv ning meeldiv töökeskkond.

Unimed Gruppi kuuluvad Dental Designi hambalaborid ja Kaarli Hambalabor on Eesti innovaatilisemad ja eesrindlikumad hambalaborid ning teenindame erinevaid hambakliinikuid üle Eesti. Väärtustame koostööd, täpsust ja kvaliteeti ning meiemissiooniks on pakkuda nii esteetilisi, kvaliteetseid kui ka funktsionaalseid restauratsioone ja ortodontilisi raviaparaate.

Sinu töökohaks on Tartu Dental Design hambalabor (aadress Riia 2) või Tallinna Dental Design hambalabor (aadress Lelle 24).