2023-08-23 14:48:55

BÜROOJUHT-PERSONALISPETSIALIST

CVKeskus.ee klient
CVKeskuse.ee klient Laadur OÜ pakub alates 1993. aastast kõrgekvaliteedilisi tõsteseadmeid ja laoriiuleid. Ettevõte tegeleb tõstukite müügi, hoolduse, remontimise ja rendiga, aga ka laosisustuse ja –seadmete müügi ja paigaldusega.
Ettevõtte esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Kuressaares, et olla tänastele ja tulevastele klientidele võimalikult lähedal. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele parimat võimalikku tehnikat, laosisustust ja lahendusi koos kvaliteetse järelteenusega.
Rohkem infot leiad aadressilt www.laadur.ee

Töö kirjeldus

Meie jaoks on oluline, et inimene, kes sellel ametikohal alustab, on laialdaste kogemustega nii büroojuhtimise kui ka personalispetsialisti valdkonnas. Oma meeskonnas näeme töötamas inimest, kes jääb igas olukorras rahulikuks ja sõbralikuks ning on suurepärane suhtleja ja koordineerija. Ootame, et Sinu professionaalne suhtumine ja sõbralik olek aitavad lahendada probleemseid olukordi.

Sinu igapäevasteks tööülesanneteks on vastutada büroo igapäevase juhtimise eest, tegeled ettevõtte dokumendi haldusega, sealhulgas tegeled kommunikatsiooni ja koordineerimise eest erinevate osakondade vahel. Haldad igapäevaselt personalialast dokumentatsiooni, tegeled tööjuhendite koostamine ja -hõive planeerimisega (töögraafikud, puhkused jne). Sinu tööks saab olema töökeskkonnaga seotud tegevused, dokumentide, raportite ja teiste bürootööks vajalikke materjalide koostamine. Oled personalijuhile abiks erinevate osakondade töötajate värbamisel, valikul ja sisseelamisel. Lisaks täidad muid büroojuhi ja personalispetsialisti ülesandeid vastavalt vajadusele.

 

Ootused kandidaadile

 

    • väga hea inglise ja eesti keele oskus nii kõnes kui kirjas;
    • suurepärane suhtlemisoskus ja võime töötada meeskonnas;
    • korrektsus, täpsus ja kohusetundlikkus;
    • võime lahendada probleeme iseseisvalt ja tõhusalt;
    • MS Office'i programmide kasutamise kogemus;
    • personalijuhtimise või HR-alane kvalifikatsioon või haridus tulevad kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle huvitavat ja mitmekesist töökogemust dünaamilises keskkonnas, mis paneb sind väljakutsetega silmitsi seisma ja oma oskusi arendama. Meie toetav meeskond ja juhtimisstruktuur tagavad, et saad kogemusi ja teadmisi, mis aitavad sul saavutada oma karjäärieesmärke. Lisaks konkurentsivõimelisele töötasule pakume sulle motiveerivat paketti, mis väärtustab Sinu panust ja Sind motiveerib. Meie sõbralik töökeskkond on täis toetavaid ja kaasavaid meeskonnaliikmeid, kus saad rakendada oma potentsiaali ja saavutada suurepäraseid tulemusi.

 

Meie strateegiaks on väärtustada ja koolitada töötajaid luues neile parimad töötingimused.Kandideeri läbi CVKeskus.ee portaali või küsi lisainfot:

-525 7780-

- kristiina(at)cvkeskus.ee -

-CV Keskuse värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo-