2023-08-23 14:48:55

Büroojuht (K-Projekt AS)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

K-Projekt on enam kui 30-aastase ajalooga projekteerimisettevõte, mille peamised tegevussuunad on infrastruktruuri objektide projekteerimine, projektijuhtimine, detailplaneeringute koostamine ja geodeetiliste mõõdistustööde teostamine. Ettevõttes töötab 50 oma valdkonna tugevat spetsialisti ja juhtimissüsteem on vastavuses ISO standardiga.

Ootame oma sõbraliku meeskonnaga liituma büroojuhti!

Büroojuhina tegeled Sa kontori igapäevase toimimise haldamisega, korraldad üritusi ning tutvustad uutele töötajatele ettevõtet. Sinu hallata on ettevõtte turundusteemad, sh koduleht ja sotsiaalmeediakanalid. Oluline osa tööülesannetest on seotud hankekeskkondade jälgimise ning hangete
ja pakkumisdokumentatsiooni ettevalmistamisega. Meie ettevõttes saad Sa end arendada nii personali-, turundus-, haldus- kui ka hankejuhi töövaldkondades.

Ootused kandidaadile

Soovime leida oma meeskonda sõbralikku ja avatud suhtlejat, kes omab head kirjalikku väljendusoskust ja organiseerimisvõimet. Ta on valmis kiiresti reageerima, kaasa mõtlema ning initsiatiivi haarama. Väga oluline on täpsus, korrektsus ja tähtaegadest kinni pidamine.
Sobival kandidaadil on olemas kõrgharidus või erialane kutseharidus, vähemalt 2-aastane varasem töökogemus assisteerival ametikohal ja väga hea arvuti kasutamise oskus. Lisaks väga heale eesti keelele valdab sobiv kandidaat ka heal tasemel inglise keelt. Kasuks tuleb varasem kogemus hankedokumentide koostamisel.

Ettevõte pakub

- huvitavaid eneseteostusvõimalusi professionaalses meeskonnas;
- konkurentsivõimelist motivatsioonipaketti; häid arengu- ja koolitusvõimalusi;
- kaasaegset töökeskkonda ja ühisüritusi.