2023-08-23 14:48:55

Büroojuht / juhiabi

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö põhieesmärk on hoolitseda meie kontori ja inimeste heaolu eest. Sa töötad välja bürootöö tugiprotsessid, suhtled lepingupartnerite ja teenuspakkujatega tagamaks selle, et  kontori põhitööd toetavad protsessid toimiksid laitmatult ja töötajate rahuolu oleks tagatud. Regulaarselt jälgid sa seda, et ettevõtte erinevad töökohad vastaksid töötervishoiu ja tööohutuse reeglitele. Assisteerid juhatuse liikmeid, võtad vastu ja hoolitsed meie külaliste eest. Hoiad ennast kursis personali puudutava seadusandlusega ja vastavalt vajadusele haldad ning uuendad personali dokumentatsiooni (ametijuhendid, töölepingud). Hoiad ennast kursus päevakajaliste teemade ja uute trendidega ning korraldad aktiivselt ettevõtte sotsiaalmeedia kampaaniaid ja postitusi.

Ootused kandidaadile

Edukal kandidaadil on kõrgharidus, arusaam töörahulolu loovatest protsessidets ja komponentidest ning soovitavalt büroojuhtimise kogemus. Sa oled tähelepanelik kuulaja, käed-külge tegutseja ja efektiivne projektijuht. Naudid inimestega suhtlemist ja sul on ideed kuidas tööpäevad teha eriliseks. Igapäevatöös kasutame eesti ja vene keelt, inglise keelt oskus on vajalik rahvusvaheliste partneritega suhtlemisel.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume huvitavat ja vaheldusrikast tööd, stabiilset töösuhet, eneseteostuse ning arengu võimalusi, kaasaegseid töötingimusi, meeldivaid kolleege, konkurentsivõimelist palka ja täiendkoolituse võimalusi.

Lisainfo

CV koos kaaskirjaga palume saata läbi CV.ee keskkonna. Täiendavate küsimuste korral võib pöörduda Mark Minkovski poole, tel 6264024 või e-maili teel mark(at)navaka.ee