2023-08-23 14:48:55

BÜROOJUHT-JUHIABI

CVKeskus.ee klient
1500 €/kuus Bruto
CVKeskus.ee klient SA Pärnumaa Arenduskeskus on Pärnumaa omavalitsuste poolt maakonna tasakaalustatud arenguks loodud sihtasutus, mis kavandab Pärnumaa arengut, arendab ettevõtlust, noorte ettevõtlikkust ja ettevõtlusõpet ning kodanikuühiskonda. SA Pärnumaa Arenduskeskus edendab rahvatervist, siseturvalisust, rahvusvahelisi suhteid ning viib ellu maakonnaüleseid projekte.

Töö kirjeldus

Büroojuhile usaldatakse organisatsiooni sujuva töö korraldamine, tööohutuse ja tervishoiualaste tegevuste teostamine ning personali- ja dokumendihaldus. Sa assisteerid juhatajat ja meeskonnaliikmeid ning oled neile igati abiks igapäevaste ülesannete täitmisel (sh dokumentide sisestamine, aruannete täitmine, koosolekute korraldamine/protokollimine).

Ootused kandidaadile

  • omad varasemat töökogemust assisteerival ametikohal;
  • valdad lisaks eesti keelele ka suhtlustasandil inglise keelt;
  • oled vilunud arvutikasutaja;
  • omad teadmisi lepingute koostamisest ning tunned tööõigusalast seadusandlust;
  • oled suurepärane suhtleja, loomult abivalmis, kohusetundlik ja empaatiavõimeline

Ettevõte pakub

SA Pärnumaa Arenduskeskuses ootab Sind meeldiv kollektiiv, kus ei ole puudust ka põnevatest ühisüritustest. Sinu töö saab olema huvitav ja mitmekülgne, mis pakub lisaks kontoritööle vaheldust ka väljasõitude ja kodukontori kasutamise näol. Võimalik on kasutada ametisõitude hüvitist ning tervise edendamise toetust. Tööandja panustab Sinu arengusse pakkudes tööalaseid koolitusi ning karjäärivõimalusi asutuse siseselt.

Büroojuhi töötasuks on 1500€ / bruto.

 

 

Kui see töökoht võiks just Sulle sobida, siis ootame Sind kandideerima läbi CVKeskus.ee portaali. Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CVKeskus.ee värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.