2023-08-23 14:48:55

Bistroo (restorani) teenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Oleme loomas meeskonda ja hotelli, millist Eestist täna veel ei leia.

Uus Oru Hub Hotel on kui alati avatud ustega sõpruskonna kodu. See on hübriidhotell, mis arvestab liikuva, tööd ja puhkust kombineeriva inimese elustiiliga. Põhjamaiselt stiilsed, läbimõeldud toad. Esimest korrust hõlmav töö- ja elutuba avatud köögiga. Kodune ja vaba atmosfäär.

Oleme põnevil, sest pea aasta jagu küpsenud ideed ja plaanid on viimaks realiseerumas! Eriline hotell vajab väga erilisi inimesi. Sind!

UUEL TASEMEL KÜLALISLAHKUS
Koos avame ukse külalislahkuse valdkonna tulevikku. Sa suhtled iseendana – oma julguse, rõõmu, tähelepanu ja avatuse läbi. Sinu loovus ja oskused saavad olla teenäitajaks nii tiimis kui ka terves Eestis.

Ootused kandidaadile

OOTAME SINULT:
- Pealehakkamist ja julgust
- Sooja ja avalat südant
- Sügavat hoolimist ja huvi inimeste heaolu vastu
- Inglise keele ja vene keele oskust suhtlustasandil

Ettevõte pakub

ÄGE TÖÖKESKKOND
Suure osa oma tööajast saad veeta moodsa ja vaba disainiga elutoas. Meie külalised ja tiimikaaslased on sama toredad nagu Sina. Ja Sinu heaolu ning töörõõm on meeskonna eestvedajate prioriteet number 1.

MÕNUSAD HÜVED
Saad ise kujundada oma konkurentsivõimelist töötasu. Me oleme pere – koos tähistame, kui läheb hästi; koos toetame, kui on rasked ajad. Sinu areng on meie areng – soovime, et oleksime koos pidevas liikumises uute oskuste ja teadmiste poole.