2023-08-23 14:48:55

Balti müügidirektor

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Balti müügidirektor on JELD-WENi motiveeriv, innovatiivne ja kasumile orienteeritud tipptasemel esindaja. Vastutad JELD-WENi müügitulemuste kasumliku arendamise eest (B2B, projektimüük ja edasimüüjad) koostöös oma teami, kohaliku tootmis- ning Balti ja rahvusvahelise müügi- ja turundusorganisatsiooniga.

Igapäevaselt teed koostööd klientidega Balti riikides (arhitektid, ehitusfirmad, hulgimüüjad), väliste äripartneritega (turundus- ja reklaamiagentuurid) ning teiste huvirühmadega (erialaliidud, kaubanduskojad, muud organisatsioonid).

Vastutad samuti Balti riikides toimuva müügi planeerimise, plaani täitmise jälgimise ning kohalike firmade ja kontserni müügialase koostöö koordineerimise eest. Oled ka aktiivselt kaasatud toote(portfelli) arendamisse ning hulgimüüjatega heade suhete loomisesse ja arendamisse (aastased hulgimüügilepingud).

Sinu töökoht asub Tallinnas. Külastad oma kliente kõigis kolmes Balti riigis. Ühena meie Balti võtmeisikutest allud otse JELD-WEN Balti tegevjuhile ning kuulud JELD-WEN Eesti AS juhtrühma.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et oled väga energiline, dünaamiline ja aktiivne professionaal. Töötad innukalt tulemuste saavutamiseks, oled avatud, suunatud ärile, loominguline ja järjekindel.

Sul on juhtimiskogemus müügidirektori tasemel ning oled turunduses ja müügis (B2B, hulgimüük) häid tulemusi saavutanud. Sul on hea läbirääkimis- ja esitlusoskus, siiras huvi meie klientide vastu ja selge soov JELD-WENis areneda.

Suhtled vabalt inglise ja eesti keeles. Vene, soome ja teiste keelte oskus on eeliseks. Oled vilunud MS Office kasutaja. Oluline on kogemus Eesti / Balti ehitusärist (või vähemalt sellest hea ülevaate omamine).

Eelistatud on ehitusfirmas, ehitusfirmadele lahendusi (elektrimaterjalid, valgustid, turvasüsteemid jne) pakkuvas firmas või muus ehitusäriga kokkupuutuvas firmas töötamise kogemus.

Ettevõte pakub

Pakume olulist ametikohta ja väljakutseid dünaamilises kvaliteedile orienteeritud globaalses firmas. Loomulikult pakume ka väärilist tasu, ametiautot ja teisi eeliseid.

Lisainfo

Lisainfo saamiseks vaata www.jeld-wen.com