2023-08-23 14:48:55

Autovaruosade müügikonsultant Tartus

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma Tartu müügiesindusse energilist, suhtlemisaldist, enesekindlat ja hea tehnilise taibuga autovaruosade müügikonsultanti. Põhilisteks tööülesanneteks on tootevalikus olevate toodete müük jae-ja hulgiklientidele, pakkumiste koostamine ja klientidele parimate lahenduste leidmine.

Ootused kandidaadile

Sobid kandideerima, kui omad head tehnilist taipu ja eelnevat töökogemust müügivaldkonnas, tunned huvi autode ja sellega seonduva vastu. Sind iseloomustab täpsus, avatud suhtlemine, hea pingetaluvus, iseseisvus, saavutusvajadus, vastutusvõime ja kohusetunne ning oskus oma aega planeerida. Eeliseks on piirkondliku ettevõtluskeskkonna tundmine ja kontaktide omamine. Edukaks kandideerimiseks on vajalik, hea eesti keele oskus nii kõnes kui kirjas, kasuks tuleb võõrkeelte oskus suhtlustasandil ning võime töötada erinevate võõrkeelsete erialaste arvutiprogrammidega.

Ettevõte pakub

Pakume vaheldusrikast ja huvitavat tööd arenevas ning edumeelses ettevõttes, täiendkoolitusi, kaasaegseid töövahendeid, väga head töökeskkonda ja kindlat töökohta stabiilse sissetulekuga.