2023-08-23 14:48:55

Autopesija

CVKeskus.ee klient
7.1 - 15 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

UpSteam pakub klientidele liikuva autopesu teenust s.t meie Pesumeistrid liiguvad mööda linna kliendi juurest kliendi juurde ning pesevad autosid nii seest kui ka väljast puhtaks otse kliendi parkimiskoha peal.

Töötada saab nii isikliku auto kui ka UpSteam pesukaubikuga. Kandideerida saab nii Tallinna kui ka Tartu tiimi.

Ootused kandidaadile

Võtame oma tiimi kõik kohusetundlikud, iseseisvad ning sõbraliku suhtumisega kandidaadid. Tervitame oma tiimi nii naisi kui mehi alates 18. eluaastast. Kuna põhjaliku koolituse saad meie poolt, siis varasemat autopesu kogemust me ei nõua.

Nõuded kandidaadile:

  • B-kategooria juhiluba (kohustuslik)
  • Isiklik auto (tuleb kasuks)
 

Ettevõte pakub

Rutiinivaba, liikuv ja paindlik töö, mis sobib nii põhitöökohaks kui ka kooli kõrvalt või lisatöökoha otsijatele. 

  • Stabiilne täis- või poole kohaga töö: Minimaalne vahetuste arv kuus on 10, kuid maksimaalset piiri ei ole.
  • Paindlik töögraafik: Saad ise valida, millistel päevadel ennast tööle kirja paned. ​Töötada saab ka nädalavahetustel ja õhtuti.
  • Head teenimisvõimalused: Teenistus sõltub Sinu valitud töömahust ning kvaliteedist. Teenid tunnipõhist baastasu auto pesemisele ning kliendi juurde sõitmisele kulunud aja pealt. Algajad Pesumeistrid teenivad minimaalselt 7.1€/h (bruto) või 9.5€/h oma OÜ-sse. Baastasu suureneb kogemusega iga kuu kuni 9.34€/h (bruto) või 12.5€/h OÜ-sse. Lisaks baastasule teenid ka boonuseid kvaliteedi - ja võistluste võitmise eest.
  • Põhjalik koolitus: Õpetame sulle ise selgeks nii autopesu teooria kui ka praktika.
  • Toetav meeskond: Meie tugi-meeskond on valmis iga tööpäev Sulle abiks olema. Tööks vajaliku vajaliku varustuse (s.h tööriided) saad meilt.