2023-08-23 14:48:55

Atlantis H2O Aquapargi kohviku NomNom teenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Soovid anda oma panuse Viimsi SPA Veekeskuse külastajatele erakordse elamuse tagamiseks? Pakume Sulle võimalust veeta tööpäevad Viimsi SPA Atlantis H2O Aquapargis olles ümbritsetud nooruslike ja sõbralike kolleegidega! Sinu tööülesannete hulka kuulub kohviku NomNom klientide viisakas ja rõõmsameelne teenindamine, tellimuste vastuvõtmine ja lauda viimine, toitude valmistamine, töö arvuti ja kassaga ning saali korrashoid.

Ootused kandidaadile

Teenindaja on keegi, kes naudib suhtlemist ning suudab panna end kliendi kingadesse. Õigel teenindajal ei tohi olla puudust kohusetundlikkusest ega meeskonnatöö oskusest. Ootame kandidaadilt valmisolekut tööks nädalavahetusel ja riigipühadel.

Ettevõte pakub

Vastutasuks pakume motiveerivat palka, vahetustega tööd paindliku graafiku alusel, võimalust kohe tööle asuda ning muidugi vajaliku väljaõppe.

Meie töötajana saad osa väga paljudest ettevõttesisestest soodustustest Viimsi SPAs, Grand Rose SPAs, Meresuu SPAs, Ring SPAAs, Viimsi Kinos, Viimsi SPA Ilu- ja Tervisekeskuses, Atlantis H2O Aquapargis ja Black Rose Pubis. Muuhulgas võimaldame näiteks soodustingimustel lõunasööki ning tasuta sportimis- ja spaa kasutamise võimalust.