2023-08-23 14:48:55

Assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu käe all toimib ettevõtte igapäevaelu laitmatult, mis aitab meie töötajatel efektiivselt ja motiveeritult teha oma tööd. Oled toeks töötajatele ja juhtgrupile, abistades neid üldistes assisteerivates küsimustes. Kõigele lisaks jookseb sulg sinu käes kergelt ja oskad seda edukalt rakendada ettevõtte tutvustamiseks ja tegevuste kajastamiseks sotsiaalmeedia kanalites. Oma elurõõmsa hoiaku ja mängleva kergusega korraldad ka külaliste ja koostööpartnerite vastuvõtte.

Ootused kandidaadile

Sul on varasem töökogemus või teadmised ja oskused sotsiaalmeedia kanalite haldamisel. Sa oskad kasutada infograafika programme info kujundamiseks. Oled põhjalik, tugev organiseerija ja lahendaja. Märkad sekkumist vajavaid olukordi ja leiad kiiresti lahendusi. Oled nutikate ideedega ning hea väljendusoskusega nii suuliselt kui ka kirjalikult (eesti, inglise keel).
Loomult oled suurepärane suhtleja, hea pingetaluvusega, kohusetundlik ja "Let`s do it" lähenemisega.

Ettevõte pakub

Meil saad Sa võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades. Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Ootame Sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.