2023-08-23 14:48:55

Assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asendamise ajaks
üksuse ASSISTENTI

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on majandus või asjaajamisalane kõrg- või kutseharidus, vähemalt aastane töökogemus dokumentide menetlemisel, personaalarvuti kasutamise oskus tasemel, mis on vajalik tööks asutuses kasutatava tarkvaraga (MS Office programmid) väga hea suuline ja kirjalik eneseväljendusoskus. Edukaks tööks on tähtis korrektsus, kohusetundlikkus, süsteemsus, analüüsi- ja vastutusvõime, rutiinitaluvus, usaldusväärsus, õpihimu, meeskonnatöö tahe ja kogemus..

Ettevõte pakub

Kasuks tuleb varasem töökogemus avalikus sektoris, teadmised Euroopa Liidu struktuuritoetuste vahendamisest, dokumendihaldusprogrammi Postipoiss tundmine, kõrgtasemel eesti keele oskus, suhtlemisoskus vene ja inglise keeles ning suur huvi keskkonnavaldkonna vastu.
Pakume võimalust mõjutada oma töö kaudu looduskeskkonna hoidu, huvitavat tööd arenevas ning dünaamilises organisatsioonis, asjatundlikku, avatud ja koostööd väärtustavat töökollektiivi, meeldivat ja kaasaegset töökeskkonda.

Lisainfo

Palume saata oma elulookirjeldus ning motivatsioonikiri koos palgasooviga 03.06.2013. a e-posti aadressile CV(ät)kik.ee. Konkurssi puudutavatele küsimustele vastab personalispetsialist Triinu Ert telefonil: 6274 173.