2023-08-23 14:48:55

Assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie meeskonda on oodatud iseseisev, meeskonnatööd väärtustav ja positiivset sisekliimat loov ning hoidev assistent, kelle peamised tööülesanded on Kuressaare kontori toimimise haldamine, arvete koostamine, e-posti haldamine ja telefonile vastamine, klientide vastuvõtu korraldamine, kodulehe ja meiliserveri haldamine, protokollide koostamine, CRM ja kinnisvaraportaalides oleva info haldamine.

Ootused kandidaadile

Sa oled meile oodatud, kui teed oma tööd uudishimu ja rõõmuga ning oled valmis õppima uusi oskusi. Sul on väga hea suhtlemisoskus ja oskus oma tööd iseseisvalt planeerida ning valmidus toetada müügimeeskonda. Sulle meeldib korraldada asju, mis võimaldavad teistel oma tööd paremini teha.

Sa valdad eesti keelt nii kõnes kui kirjas ning vene keeltsuhtlustasandil. Inglise või soome keele oskus tuleb kasuks. Sul on omandatud kutse-või rakenduskõrgharidus ja hea arvuti kasutamise oskus. Kasuks tuleb programmide Corel DRAW ja/või Adobe Illustrator kasutamise oskus – vajadusel õpetame Sind kohapeal välja.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume võimaluse saada suurepärane töö ja kogemus professionaalselt toimivas kinnivarafirmas. Väga head töökeskkonda (sh. sisekliima) koos toredate kolleegidega. Kuna läbi oma töö toetad Sa ettevõtte müügieesmärkide saavutamist, siis lisaks põhipalgale on võimalik saada tasu ka tulemustelt.