2023-08-23 14:48:55

Assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma väiksesse naiskonda kontoriassistenti, kelle põhiliseteks tööülesanneteks on ettevõtte juhi ja raamatupidajate assisteerimine.
Sisulisteks ülesanneteks on erinevate dokumentide vormistamine, klientidega suhtlemine, kohtumiste kokku leppimine, ettevalmistamine ja assisteerimine, tellimuste tegemine ja vajadusel tellitu transport. Raamatupidajate assisteerimise osas on põhiliseks raamatupidajatele tööks vajalike dokumentide sisestamine, koostamine, dokumentide arhiveerimine. Lisaks nimetatutele teised jooksvad ülesanded.

Ootused kandidaadile

Kontoritarkvara kasutamise oskus (MS Office).
Oskus leida vajalikku infot ka siis kui otsitu ei tundu olevat lihtne leida.
Kõrgel tasemel suhtlemisoskus.
Inglise keele oskus kõnes ja kirjas kesktasemel.
Võimalus vajadusel töötada ka teistel aegadel kui tavapärane tööaeg (kriisiolukordade vältimiseks), valmisolek Eesti sisesteks (1 päevased) ning väga harva ka välislähetusteks.
Tugev töötahe ja motiveeritus töötada assisteerival ametikohal.
Isikuomadustelt ootame oma kollektiivi inimest, kes on aktiivne, inistsatiivikas, kohusetundlik, kõrge pingetaluvusega, nutisõltuvusest vaba ja vastutustundlik.
B-kategooria juhiluba.

Lisaboonuseks on töökogemus või haridus sarnasel erialal (juhiabi, raamatupidamise assistent vms), Merit tarkvara programmide tundmine, soome, rootsi ja/või norra keele oskus.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub igapäevaseid väljakutseid ja huvitavat tööd.
Kaasaegseid töövahendeid ning töökohta värskelt remonditud kontoris.
Tööle vastavat töötasu, motivatsioonisüsteemi.
Huvitavaid ühisüritusi töökaaslastega.
Toetavat ja rõõmsameelset kollektiivi
Ettevõttesisest arengut, erialast koolitust
Vajadusel vastavalt võimalusele osalist kodukontoris töötamise võimalust.

Lisainfo

Palume lisada CVle kindlasti ka motivatsioonikiri, milles tuua muuhulgas välja ka selgelt välja, miks soovite just meie ettevõttesse kandideerida ning miks olete meile sobiv ja peaksime Teid välja valima.