2023-08-23 14:48:55

Assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie eesmärk on ettenähtud tulemi saavutamine, teekond selleni võib olla erinev sõltudes Sinu teadmistest, otsustest ning motivatsioonist.
Konkreetsemalt kirjeldades võivad Sinu uue töökoha ülesanded olla:

- korraldada hooldustegevuste dokumenteerimist ja aruandlust;
- toetada hooldusjuhtide ja tehnikute tegevust dispetšerina;
- jälgida ja toetada hooldus- ja remonttööde õigeaegset teostamist;
- töökäskude edastamine ja sulgemine, informatsiooni edastamine haldustarkvarasse;
- lihtsamad raamatupidamis ülesanded;

Ootused kandidaadile

Meie meeskond on sinu jaoks loodud, kui oled kohusetundlik, kohati pedantne, valmis ettevõtma kõige igavamaid kui ka raskelt põnevaid ülesandeid ja otsid ägedaid töökaaslaseid koos paindliku töökeskkonnaga.
Innovaatilised lahendused motiveerivad meid väga, kuid täna teel ideaalse süsteemini ei paku me sulle vaid mugavusi, seega meie büroojuhti peaks sütitama uute lahenduste kasutusele võtmine, kuid ka sellega kaasnev testimine, täiendav töökoormus ja õnnestumised.
Sinu peamised tööülesanded tulevad Hooldusjuht OÜ’st ja neid täiendavad jooksvalt ka samasse gruppi kuuluvad PAKRI Teadus- ja Tööstuspark (pakri.ee) ning ELMO Rent (elmorent.ee)- see hoiab eemale rutiini ning pakub võimalust olla osa ka targa tööstuslinna, taastuvenergia ja elektriautode lühirendi äridest.

Konkreetsemalt sinu osadest tööülesannetest:
1) Dispetšer-kontaktide (kõne, email, süsteem), tööülesannete, eesmärkide koordineerimine meeskonnale
2) Hooldusjuhtide töökorralduse, logistika toetamine ja oodatud tähtaegade jälgimine
3) Aruandlus ja kvaliteedi jälgimine
4) Ettepanekud jooksvate ülesannete riskide vältimiseks ja arendused
5) Raamatupidamislik järelkontroll
6) Ettevõtte juhi koormuse jagamine

Ettevõte pakub

Kindlasti pakume oma meeskonnale vähemalt samaväärset palgataset koos motivatsioonipaketiga, töövahendeid (sh auto, arvuti, telefon), töökultuuri nagu üks korralik ja stabiilne valdkonna ettevõte.
Meie eesmärk on ühiselt traditsioonilist tööprotsessi optimeerida, räägime tihti ka innovatsioonist ja meil on oskus rakseid eesmärke ka lihtsaks teha ning neid realiseerida.

Toetame kahe käega täiendkoolitusi, haridusteekonna jätkamist ning tasustatud lisapuhkust- meile meeldivad motiveeritud inimesed.

Hooldusjuht OÜ head kliendid ja huvitavad objektid asuvad üle Eesti, mis paiskab ka meie meeskonna üle riigi laiali- meil ei ole pakkuda sumisevat kontorimelu, aga kontorilaua asemel on Sinul soovi korral võimalus töötada ka kodus.